Vedetele cooptate în show-ul "Bravo, ai stil. Celebrities" defilează în ținute de mii de euro, de la marile branduri, însă nu toate se pare că sunt piese de deigner. Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a apărut într-o haină care, despre care a spus că ar fi creată de Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. Realitatea este însă alta.


După ediții în care Bianca Rus a tot spus că va aduce haina pe masa juraților, pentru verdict, iată că, în ediția de joi seară, articolul vestimentar  va fi supus analizei juraților.

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu o asigură pe Bianca Rus, că haina pe care și-a achiziționat-o și despre care afirmă că ar face parte din colecțiile creatorului de modă, că a fost înșelată. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” trece la o analiză detaliată a articolului vestimentar și își susține decizia, potrivit căreia haina este un fals glosolan.

bravo_ai_stil_celebrities_2.jpg

catalin botezatu jurat bravo, ai stil
Cătălin Botezatu, unul dintre cei trei jurați de la "Bravo, ai stil"
Foto: Kanal D

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, a punctat Cătălin Botezatu.

Bianca Rus a slăbit 70 de kg înainte de emisiunea de la Kanal D

Bianca Rus a fost cooptată în show-ul de modă de la Kanal D după ce a slăbit 70 de kilograme din cele 120. Ea este una dintre concurenteledin noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”!, care a început din 2020 la Kanal D.

Un adevărat exemplu de voinţă de fier, Bianca nu a ezitat să treacă printr-o intervenţie chirurgicală pentru a scăpa de surplusul de greutate. Înainte, dar şi după ce a slăbit peste 70 de kilograme, aceasta s-a făcut remarcată ca o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică şi directă în relaţia cu sustinătorii ei pe reţelele sociale.

 

Citește și:

 

Bianca Rus a slăbit 70 kg și a ajuns vedetă tv. Noua siluetă i-a adus oferte interesante

«Bravo, ai stil! Celebrities», din 22 ianuarie, la Kanal D

 

 
 
Loading...