Simona Halep nu este doar o excepţională jucătoare de tenis, ci şi o femeie de afaceri foarte pricepută. Ea s-a lansat puternic în zona imobiliară, iar hotelul pe care l-a deschis anul acesta în Mamaia Nord atrage turiştii ca un magnet. Zilele trecute, chiar şi sportiva a fost în vizită la proprietate.


Când ai o avere de peste 37 de milioane de euro câştigată doar din tenis, este normal să vrei să investeşti o parte din aceşti bani. Şi în România domeniul imobiliar este încă unul care oferă nenumărate satisfacţii. 
Acest lucru îl ştie şi actualul număr 10 WTA, care a început, de câţiva ani, să investească masiv în această zonă. A pornit acum patru ani, cu achiziţia unei pensiuni de patru stele din Poiana Braşov, Drachenhaus. 

2-3_front_halggep_poza_mica_1_copy.jpg

Simona şi-a vizitat proprietatea în weekend

Cu 24 de camere şi vedere la masivul Postăvaru, achiziţia a fost una de succes pentru Simona, care, ca parte a aceluiaşi pachet de 2 milioane de euro, a cumpărat şi hotelul cu acelaşi nume din centrul istoric al Braşovului. 
Odată prins gustul afacerilor în turism, Simona Halep s-a decis să construiască un hotel al ei acasă, la Constanţa sau împrejurimi. 

Responsabil cu acest proiect a fost desemnat fratele ei, Nicolae, cel care acum este administratorul clădirii. Acesta a găsit un loc liber în Mamaia Nord, aproape de Năvodari, iar acolo a crescut în aproximativ doi ani o mândreţe de hotel. 

Lotus Studios şi-a deschis porţile în luna aprilie a acestui an, iar Simona este foarte mândră de ce a ieşit. De fapt, ea trece pe acolo de câte ori timpul îi permite, îndeplinind astfel dublu rol, şi de gazdă, şi de turist. 

2-3_front_hagglep_poza_mica_2_copy.jpg

Hotelul are propria plajă

Chiar dacă nu multă lume ştie că amplasamentul, de tip aparthotel – fiecare din cele 21 de apartamente scoase pe piaţă în regim hotelier au un living, un dormitor, o bucătărie şi un balcon, în total 60 de metri pătraţi – îi aparţine tenismenei, turiştii au fost, se pare, atraşi de ofertă şi de condiţiile oferite, pentru că mereu este plin. O cameră în această perioadă costă, pe booking.com, 585 de lei pe noapte, dar se găsesc destul de greu date libere. 

2-3_front_haleffp_mica_3_copy.jpg

Livingul apartamentului este spaţios

Înaintea lansării, intenţia proprietarilor era ca acest hotel să funcţioneze doar în sezon estival, dar dat fiind succesul de care se bucură, nu este exclus ca planurile lor să se schimbe, astfel încât să rămână deschis tot anul. 
De asemenea, este de aşteptat ca în viitorul apropiat familia Halep să-şi mărească proprietăţile turistice de la malul mării sau de la munte.

Ultima vizită a Simonei Halep la proprietatea aflată la 500 m de plaja Ammos, a fost în weekendul trecut, atunci când ea a şi postat câteva poze de pe plajă sau din hotel pe Instagram, spre marea satisfacţie a fanilor ei. 
Tenismena a recunoscut de multe ori că vacanţele cele mai frumoase pentru ea sunt cele petrecute acasă, aşa că nu ar fi exclus ca în anii viitori turiştii cazaţi în hotelul ei să o întâlnească pe plajă, sau în jurul construcţiei.

Românca e accidentată din luna mai

Simona Halep trece prin cea mai rea perioadă a carierei. Ea stă pe ”bară” de două luni şi jumătate, de când a suferit o ruptură musculară a gambei piciorului stâng în timpul meciului cu Angelique Kerber, de la Roma. 

2-3_front_halffep_caseta_copy.jpg

Simona traversează un an foarte prost din punct de vedere al sănătăţii
FOTO: EPA

Accidentarea a făcut-o să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, să se retragă de la Jocurile Olimpice şi să cadă de pe locul 3 în lume până pe poziţia a zecea. 

Conform antrenorului ei, Darren Cahill, turneul revenirii ar putea fi cel de la Cincinnati, programat în perioada 16-22 august, însă nimeni nu poate băga mâna în foc că românca va fi refăcută până atunci. 

Cert e că ea va începe săptămâna viitoare antrenamentele pe terenul construit în casa cumpărată la Snagov, care are aceeaşi suprafaţă cu cele din SUA, totul în speranţa că la US Open, turneu care va începe în ultima săptămână a lunii viitoare, va fi în formă pentru a lupta pentru titlu şi a încerca să adune puncte vitale pentru a se califica la Turneul Campioanelor.

Citește și: 

Simona Halep bagă 500.000 € în hotelul de la munte

Cât te costă cazarea la mare în blocul Simonei Halep. Cum arată apartamentele de lux

 
 
Loading...