Celebrul solist al trupei Holograf, Dan Bittman, a împlinit 58 de ani, duminica trecută, bun prilej de a mai da uitării situaţia grea din ţară şi să petreacă alături de cei dragi.


De la masa plină cu bunătăţi nu au lipsit Cătălin Scărlătescu, jurat la “Chefi la cuţite”,  emisiunea culinară de la Antena 1, care l-a învăţat  pe Dan să gătească ciorbiţă, şi nici colegul său de trupă, Edi Petroşel, cu fiul acestuia, George Petroşel - Jurjak, un talentat muzician.

11b.jpg

Serbat de prieteni

În centrul atenţiei au fost însă băieţii sărbătoritului, Mark Nicolas, în vârstă de 15 ani, şi Patrick, un adevărat cuceritor, la cei 18 ani ai săi. Ei au fost pasionaţi de fotbal, la fel ca tatăl lor, în anii tinereţii, iar acum cochetează şi ei cu muzica. Mark i-a făcut o urare tatălui sau pe reţelele sociale. Alex, fiul cel mare al solistului, nu apare în cadre, şi nici mama copiilor lui Dan, textiera  Liliana Ştefan (50 de ani).

În ultima vreme, a circulat zvonul că Dan s-ar fi îndrăgostit de o tânără actriţă, cu care ar fi fugit în lume însă, contactat de reporterii Click!, el a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea acestui subiect.

Loading...
Citeste tot despre: