Duo de excepţie! Marele artist Horaţiu Mălăele va apărea alături de băiatul său în spectacolul „Ediție specială”.


Horațiu Mălăele, maestrul ironiei și al hazului ascuțit,  va fi secondat de fiul său, Bogdan Mălăele și de muzicianul Radu Captari,  într-un nou spectacol fascinant: ”Ediție Specială”.

Horaţiu Mălăele şi fiul său cel mare par traşi la indigo

12-vedete-3-col-malaele-fiu.jpg


Horaţiu şi Bogdan joacă împreună în piese de teatru, dar şi în film

Surpriză, însă! Mălăele a ajuns să joace alături de fiul său cel mare, care-i seamănă leit din punct de vedere fizic.

12-vedete-15-col-malaele-tanar.jpg


Aşa arăta Horaţiu Mălăele la 30 de ani

Au colaborat pentru piesa ”În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…”, dar şi pentru pelicula “Funeralii fericite”, regizată de Mălăele senior. Împreună, tată şi fiu, au făcut roluri memorabile, talentul lor fiind recompensat în cadrul Zilelor Festivalului Filmului Francofon, de la Roma, eveniment care a avut loc vineri, 11 martie.

 

Avanpremiera noului proiect marca Horațiu Mălăele va avea loc, marți, 18 aprilie, la Cinema PRO, începând cu orele 19:30.

Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tătăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă prin stări afective intense, pornind de la lacrima emoției și ajungând, în mod evident, la râsul în hohote.

Ediția Specială a serii de 18 aprilie, va fi urmată de proiecția filmului „Funeralii Fericite“, o comedie cel îl aduce în prim plan pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Spectatorii vor beneficia în mod gratuit de vizionarea peliculei.

Biletele pentru avanpremiera spectacolului ”Ediție Specială” au fost puse în vânzare la prețul general de 65 lei și pot fi achiziționate de la casa de bilete a locației Cinema PRO sau online de pe www.ticketnet.ro.

 

 

 

 

 

Loading...