Horia Brenciu a petrecut Sărbătorile alături de familia sa și a recunoscut că pentru el copiii sunt cei mai importanți. Artistul a vorbit despre cum se simte în postura de părinte.


Horia Brenciu are o familie numeroasă și nu face diferențe între cei patru copii ai săi, deși doar unul este biologic al lui. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de opt ani și au realizat multe lucruri împreună. Au trei fete și un băiat și sunt părinți exemplari.

Soția artistului are două fete din căsnicia anterioară, iar Mina este sigura fiică pe care o are împreună cu Horia.

'Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea. Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei. Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu. În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă”, a declarat Horia Brenciu, potrivit viva.ro.

 
 
Loading...