Juraţii de la „Vocea României” nu sunt atât de duri pe cât lasă impresia. De multe ori, la filmări, mamele şi bunicile îi vizitează pentru a-i susţine din culise şi a-i ajuta când au nevoie. Doar Horia Brenciu nu are parte de aşa ceva, căci şi-a pierdut ambii părinţi.


„Show-ul vocilor” de la PRO TV a trecut la un alt nivel, iar vineri, 6 decembrie, au început ediţiile live. 12 concurenţi, câte 3 de la fiecare echipă, s-au luptat pentru a-i convinge pe telespectatori că merită votul lor. Dragoş Moldovan şi Mădălina Lefter din echipa Tudor, Andi Ţolea şi Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraş şi Jasmina Răsădean din echipa Irina şi Elena Bozian şi Adriana Simionescu din echipa Brenciu au trecut în etapa următoare.

Emoţiile au fost atât pe scenă, cât şi în rândul celor patru juraţi. În asemenea momente, chiar dacă sunt oameni în toată firea, mamele vin să le fie alături. Mama Irinei Rimes, de pildă, este o obişnuită în culise, spre bucuria întregii echipe de la PRO TV, căci niciodată nu vine cu mâna goală. Vineri seara, în prima ediţie live de la „Vocea României”, Valentina Rimes a adus friptură, mămăligă şi plăcinte, pentru fiica ei şi colegii acesteia. A mai fost prezentă la audiţiile pe nevăzute şi la dueluri.

2-3-neatza-1.-2col-irina-mama.jpg

Mama Irinei Rimes aduce de fiecare dată ceva bun de mâncare

„La filmările de la blinduri se striga «a venit mama Irinei cu plăcinte» şi toţi fugeau spre cabina Irinei. A venit de multe ori, inclusiv în octombrie la primul concert exclusiv online pe site-ul PRO TV, la care a participat Irina alături de mai mulţi artişti. Atunci ne-a adus bomboane de la Chişinău”, au povestit surse din culisele emisiunii. Se zvoneşte că femeia s-a mutat pentru fiica ei în Bucureşti, ca să aibă grijă de ea când se întoarce seara acasă. 

2-3-neatza-3.-2col-smiley-mama-si-bunica.jpg

Mama, dar şi bunica lui Smiley îi sunt alături la concerte sau în emisiunile la care lucrează

Şi mama lui Smiley, Ioana Maria, vine de multe ori la filmări să-şi vadă fiul la muncă atât la „Vocea României” şi la „Românii au talent”, cât şi la concertele prin ţară. Recent, mama şi bunica solistului au avut ocazia de a-şi însoţi fiul la concertul susţinut în oraşul natal, părând că şi ele s-au obişnuit cu zgomotul, cu publicul şi lumina reflectoarelor.

2-3-neatza-2.-2-col-mama-lui-tudor-chirila.jpg

Tudor Chirilă, alături de mama lui

Cât despre mama lui Tudor Chirilă, actriţa şi regizoarea Iarina Damian (81 de ani), ea urmăreşte din faţa  micului ecran prestaţia fiului ei doar atunci când are spectacol la teatru. 

Brenciu a rămas cu o «gaură în suflet»

 

Horia Brenciu (47 de ani) este singurul jurat ai cărui părinţi nu vin în culise să îl susţină. Mama lui a murit răpusă de cancer pe când el avea 11 ani. „Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov.

2-3-neatza-4.-2col-familie-brenciu.jpg

Horia Brenciu are o familie numeroasă. Soţia lui, Alice Dumitrescu, mai vine cu cei mici să-l susţină din public

 

“După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a mai declarat el într-un interviu pentru life.ro.

În 2016 juratul şi-a pierdut şi tatăl. Dar Brenciu nu e singur acum, are o familie numeroasă care îl vizitează deseori la filmări şi îl susţine din public sau din culise. 

 

 
 
Loading...