Horia Brenciu a lansat refrenul anului 2015 pentru Valentine’s Day si Dragobete. Melodia "A naibii dragoste” inclusă pe albumul "40+".


"A naibii dragoste" este o melodie specială pentru Valentine's Day şi pentru Dragobete şi îi vizează pe toţi cei care au simţit sau vor simţi vreodată fiorii iubirii.

“Există cineva care nu a făcut cunoştinţă, până acum, cu zeul dorinței, al iubirii erotice, al atracției și al afecțiunii? Pe bune?! Ei bine, «A naibii dragoste» e scrisă şi pentru voi!”, a declarat artistul.

Pentru videoclipul piesei s-a colaborat cu regizorul Bogdan Daragiu, care a ales să exprime iubirea într-un mod foarte haios.

brenciu_horia_a_naibii_dragoste.jpg

a naibii dragoste horia brenciu
Horia, alături de cele cinci domnişoare care apar în videoclipul piesei "A naibii dragoste"

 

Despre lectia iubire, dar si despre povestea videoclipului, Horia Brenciu spune: “Dragii mei săgetaţi sau... ne-îndrăgostiţi, «A naibii dragoste» e pentru toţi cei care iubesc fără margini. Fie că-i faceţi persoanei dorite o invitaţie în parc, fie că duceţi relaţia mai departe şi-o chemaţi acasă, să vizionati un meci (...), fie că riscaţi să-i testati forma fizică, punând-o să pedaleze la bicicletă prin oraş sau fie că vă luaţi inima-n dinţi şi-i propuneţi o cină romantică, în toate aceste cazuri trebuie să fiţi convinşi de farmecul vostru. Sigur că îl aveţi ca aliat pe Cupidon, dar şi el e doar un simplu... “arcaş”. Poate gresi tinta, spre bucuria unora şi disperarea altora. Ştiti vorba aia... câteodată, nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte".

brenciu_horia.jpg

a naibii dragoste horia brenciu
Dragostea îi dă bătăi de cap artistului

 

Castingul a fost extrem de dificil, atât în ceea ce priveşte personajul Cupidon, cât şi în alegerea pretendentelor la rolul de "îndrăgostite".

Piesa "A naibii dragoste" a fost compusa in studiourile HB Media Production de Horia Brenciu, împreună cu Ivan Caragia, iar versurile au fost făcute tot de artist cu Emanuel Petrut.

Vezi mai jos videoclipul piesei "A naibii dragoste"

 

Loading...