În urmă cu săptămână, Dan Bittman șoca prin declarațiile sale privind la modul în care autoritățile gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus și susținea că viața i-a fost dată complet peste cap de noul virus. Artistul a folosit cuvinte dure, iar afirmațiile sale nu au rămas fără ecou. Unii colegi de breaslă l-au criticat pentru ieșirea nepotrivită, în timp ce alții au încercat să găsească explicații pentru care solistul Holograf a izbucnit. Horia Brenciu a vorbit despre declarațiile lui Dan Bittman. Iată care este părerea juratului Masked Singer.


Horia Brenciu a fost invitat în platoul unei emisiuni difuzate de către PRO TV. Printre subiectele abordate s-a numărat și cel îndelung dezbătut în cursul săptămânii trecute: afirmațiile controversate ale lui Dan Bittman. Solistul Holograf susține că nu mai suportă să trăiască în condiții restricitive și că pandemia de coronavirus este o conspirație.

Invitat în emisiune, Horia Brenciu a fost întrebat care este poziția lui față e subiectul momentului. Horia susține că declarațiile tranșante ale lui Bittman sunt un rezultat al frustrării adunate în timpul pandemiei. 

download.jpg

dan bittman
Dan Bittman a creat un val de controverse după ce a atacat autoritățile pentru modul în care au gestionat situația provocată de noul virus
Sursă foto: Arhivă Click!

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia referitor la declarațiile lui Dan Bittman.

Mihai Mărgineanu, reacție dură pentru criticii lui Bittman

Mihai Mărgineanu l-a felicitat pe Bittman pentru atitudinea avută, prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Facebook.

margineanu.jpg

margineanu
Mihai Mărgineanu îi ia apărarea lui Dan Bittman
Sursă foto: Arhivă Click!

"Oameni putini, restul populaţie, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor '90. Adică, să înţeleagă şi conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Şi ca să înţeleagă şi conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulţi prosti şi prea putini deştepţi în această lume normală. Totdeauna, deştepţii au trăit altfel decât turma, au fost liberi şi s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect. Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile. Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker şi ne-rocker, prezentator de succes, om poltic şi om de afaceri, tată a trei băieţi mari şi frumoşi şi visul erotic al tuturor iubitelor noastre.   Atunci când un om ca Dan Bitman are ceva de spus, orice deştept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte, că poate învaţă ceva. În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură şi se enervează în faţa televizorului!", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook. 

 

Citește și: 

Dan Bittman, din "furtuna Covid", în subiecte de amor. Ce spune Monica Odagiu despre relația cu liderul Holograf

Călin Geambașu, replică pentru Bittman: «De ce, Dane? Altor colegi le este mult mai greu decât nouă»

 
 
Loading...