În plin scandal cu Ilie Năstase, bărbatul cu care se află în divorț, Brigitte își vede de distracțiile ei, iar fostul tenisman se pregătește și el de vacanță. Iar dacă Ilie a preferat Sardinia, Brigitte a descins în Turcia, într-unul dintre cele mai exclusiviste locații, destinate doar adulților.


Brigitte Năstase și-a acuzat recent soțul că ar fi intrat în casa ei din Pipera, de unde i-a luat mai multe perechi de pantofi, genți și tablouri. În replică, Ilie ne-a declarat că nu a făcut altceva decât să-i ia înapoi cadourile pe care el le-a oferit. Tot acest scandal, în care a fost implicată și poliția, s-a desfășurat de la distanță, căci Brigitte se află în Turcia, cel mai probabil cu noul ei iubit.

hotel-adam-eve-belek-antalya-turcia_2.jpg

hotel turcia
Petrecerile sexy sunt la ele acasă, la hotelul Adam & Eve
foto: Facebook/Adam & Eve

“Ştiam despre relaţie, să fie sănătoasă! Am aflat că acum au plecat într-o vacanţă în Turcia, sunaţi-o pe ea pentru alte detalii”, ne-a spus Nasty despre femeia cu care s-a cuplat în 2010 şi cu care s-a căsătorit în 2013. Iar de acolo, din Antalya, bruneta ne arată ce bine se distrează în hotelul Adam& Eve, din stațiunea Belek, destinație preferată de îndrăgostiții din întreaga lume. Iar asta pentru că hotelul este interzis minorilor, pentru ca adulții să aibă parte de liniște și de intimitate.

hotel-adam-eve-belek-antalya-turcia_1.jpg

Așa arată o cameră matrimonială la hotelul la care e cazată Brigitte
foto: Facebook/Adam & Eve

În plus, la piscină au loc tot felul de petreceri sexy, nopțile sunt animate în club de fete superbe, sumar îmbrăcate, și de băieți musculoși, iar camrele hotelului sunt numai bune pentru nopți romantice, căci au oglinzi pe pereți și pe tavan, paturi imense, saună și jacuzi. Inedit este că atunci când te cazezi primești automat, la dispoziția ta, un “înger” sau “o îngeriță”, care e disponibil/ă, la fel ca la room service, ori de câte ori îl/o contactezi, pentru a-ți aduce orice ai nevoie. Un sejur de 6 nopți la acest hotel din Belek, într-un dormitor matrimonial cu all inclusive, costă aproximativ 14.000 de lei pentru două persoane.

brigitte-nastase-vacanta-turcia.jpg

Brigitte Nastase
Brigitte și-a etalat silueta la piscină
foto: Instagram
Loading...