E clar pe ce-au mizat Răzvan Simion și Dani Oțil atunci când au ales-o pe Roxana Vancea pentru postul de ”vecină” sexy la matinalul de la Antena 1. Frumoasa brunetă este deținătoarea unui bust natural impresionant și, cel puțin de când lucrează intens la sală, a unui corp perfect.


Sâni naturali, abdomen ”beton” și picioare zvelte. Roxana Vancea (26 de ani) are toate datele fizice pentru a fi considerată o bombă sexy. Fosta ”vecină” de la ”Neața cu cu Răzvan și Dani” își lucrează sistematic, de doi ani, mușchii la sală, cu antrenorul personal Dan Preoteasa, iar lucrul acesta se vede. Mai mult, Roxana a devenit ea însăși antrenoare de fitness, după ce a renunțat la televiziune.

La o privire mai atentă însă observăm că, dincolo de aceste atuuri evidente, Roxana este posesoarea uneia dintre cele mai frumoase priviri din showbiz-ul românesc. Ochii albaștri, mari, expresivi sunt ”moștenire de familie”. Mama vedetei are aceeași privire frumoasă, așa cum ne-a arătat chiar Roxana, într-o fotografie postată în urmă cu ceva vreme pe contul personal de Instagram.

Conștientă de frumusețea ochilor ei, Roxana și-a rugat o prietenă make-up artist să-i evidențieze prin machiaj și a filmat rezultatul, împărtășindu-l prietenilor virtuali.  

A video posted by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

 
 
Loading...