Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! La 50 de ani, Tania Budi arată perfect şi este dovada că tinereţea poate fi conservată. Ce-i drept, tratamentele estetice au şi ele un rol bun, iar de zece ani, celebra vedetă este abonată la o clinică de lux, unde s-a împrietenit la cataramă cu medicul.


Alimentaţia, somnul, sportul, vinul bun şi dragostea, dar mai ales tratamentele de înfrumuseţare sunt metodele prin care, la vârsta de 50 de ani, poţi arăta precum o fetişcană. Tania Budi este un model elocvent în ceea ce priveşte frumuseţea exterioară şi este cunoscut faptul că a renunţat la carne şi la alte alimente care ar compromite silueta.

Însă semnele vârstei, care e normal să apară pe faţă, nu le poate şterge nici cea mai bună alifie de pe lume, ci doar medicul estetician.

Mai mult, Tania are toate motivele să aibă grijă de ea, căci are şi un iubit mult mai tânăr, pe Marin Burcea, un constănţean care activează caporal în Legiunea Străină. Şi, spre deosebire de alte vedete care ascund că recurg la tratamente de estompare a ridurilor, iată că Tania a recunoscut ferm că nu e străină de astfel de practici.

t214-v-foto-2-2-col.jpg

Tania, alături de doctorul Morad Iancu

De zece ani, frumoasa blondină are grijă de tenul ei şi apelează la medicul Morad Iancu pentru injectări cu diverse cocktail-uri de vitamine, care ajută la refacerea celulelor epiteliale. Cel care se ocupă de faţa sexoasei vedete i-a devenit şi bun prieten.
”Imaginea noastră e conturată de grija pentru mintea, spiritul, dar şi aspectul nostru fizic. Pentru ten e mult mai uşor să prevenmim semnele oboselii, decât să le reparăm. Rejuvenarea facială e un tratament neinvaziv, care redă elasticitatea şi fermitatea tenului”, a scris Tania Budi pe pagina ei de socializare.

La rândul lui, medicul a simţit nevoia să-i mulţumească printr-un mesaj: ”Pacienta clinicii de mai bine de zece ani. Un om drag nouă”.  

Anastasia Lazariuc şi Cristina Spătar, abonate ale esteticienilor

Ambele sunt cântăreţe şi arată extraordinar de bine. Anastasia Lazariuc are 64 de ani, iar Cristina Spătar împlineşte luna viitoare 46 de ani.  


Vizitele la medicul estetician sunt esenţiale, aşa că de două ori pe an merg ­să-şi injecteze botox sau acid hialuronic, două substanţe care şterg ridurile sau augmentează buzele ori pomeţii.


Cristina s-a împrietenit cu medicul estetician Vitalie Stan, cel care s-a ocupat să-i schimbe şi protezele siliconice.
 
 
Loading...