Am rămas mască luni seara, când am văzut-o pe diafana şi cuminţica “Zână”, Andreea Marin, purtând o rochie complet despicată pe lateral, cu vedere la şolduri, coapse şi sâni. A avut sau nu chiloţi, s-au întrebat fanii, în delir, pe reţelele sociale.


Ei bine, i-a ieşit! Andreea Marin a devenit acum “problemă naţională” pentru devoratorii de monden, după ce luni seara, la “Uite cine dansează!” (PRO TV), jurata a purtat o rochie periculos de sexy, la prima vedere, fără chiloţei.

a212-13-vedetete-foto-1-3-c.jpg

Andreea Marin (42 de ani). Jurata de la “Uite cine dansează!” (PRO TV) a purtat luni seara cea mai sexy rochie din cariera ei

 

Semnată Cristina Săvulescu, ţinuta nu necesită lenjerie intimă la purtător, ci musai un trup senzual şi fără “colăcei”, capitol la care Andreea Marin a stat onorabil.

a312-13-vedetete-foto-2-15.jpg

Mihaela Rădulescu (47 de ani)

 

Dacă a avut sau nu chiloţi, Andreea nu ne va lămuri în 10 vieţi de acum încolo, însă vă spunem noi care e trucul ideal pentru astfel de situaţii, truc la care au apelat şi vedete autohtone, şi internaţionale.

a412-13-vedetete-foto-3-15.jpg

Loredana Groza (46 de ani)

 

De câţiva ani încoace, pe piaţă există lenjerie intimă fără cusături, dar şi bikini fără baretele laterale de susţinere, care seamănă mai mult cu un absorbant intim.

a512-13-vedetete-foto-4-15.jpg

Andreea Bălan (32 de ani)

 

Se fixează uşor şi acoperă exact ce trebuie, lăsând şoldurile libere, numai bune de afişat în rochii transparente.

a612-13-vedetete-foto-5-15.jpg

Anda Adam (37 de ani)

Astfel de ţinute intrigante au purtat, de-a lungul vremii, mai multe vedete: Mihaela Rădulescu, la “Românii au talent” (PRO TV), Loredana Groza, la emisiunea “Serviciul Român de Comedie”, de la acelaşi post TV, Andreea Bălan, pe covorul roşu de la Craiova, la Media Music Awards, Anda Adam, la o petrecere mondenă şi solista Elena Turcu, alias Bijou, în direct la TVR, la extragerile Loto.

c112-13-vedetete-foto-7-1-c.jpg

48,6 lei, cstring.ro

 

Noi am ales trei modele. Pe site-ul wildfashion.ro am găsit un “C-String”, căci așa se numesc aceste “dispozitive”, cu imprimeu-leopard, la prețul de 18 lei.

c212-13-vedetete-foto-8-1-c.jpg

9,95 dolari, Babapanty

 

Dacă dorinți ceva simplu, negru, modelul de 48,6 lei, de pe cstring.ro, este perfect.

c312-13-vedetete-foto-9-1-c.jpg

18 lei, wildfashion.ro

 

Iar în străinătate, la mare căutare sunt produsele Babapanty, în special chiloțeii cu barete din silicon, pe care îi puteți achiziționa cu 9,95 dolari.   
Moda vine de peste Ocean

c412-vedetete-hepta_2889172.jpg

Jennifer Lopez
Foto: Hepta

Moda apariţiei fără chiloţi la evenimentele mondene vine de la marile staruri americane. Una dintre acestea este Jennifer Lopez (47 de ani), care a venit recent fără lenjerie intimă la ceremonia de decernare a premiilor Billboard Latin Music Awards.

Diva a atras toate privirile cu ţinuta ei sumară. Nenumărate alte vedete internaţionale, cum ar fi Madonna, Rihanna, sau Britney Spears, şi-au şocat fanii în ţinutele lor îndrăzneţe fără chiloţi.

 
 
Loading...