Înainte de pandemie, Ioana Simion a făcut o achiziţie importantă în domeniul imobiliar. Soţia lui Ilie Năstase a cumpărat pentru fiul său un apartament în Mamaia Nord, în valoare de 120.000 de euro. În timp ce ea cumpără, iată că Brigitte, fosta nevastă a lui Nasty, şi-a scos la vânzare două apartamente, pentru a face pace cu băiatul ei.


Încă o casă pe care proaspăta soţie a lui Ilie Năstase (74 de ani) şi-o adaugă la avere. ”Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ, iar anul trecut mi-am mai cumpărat unul tot aici, în Mamaia. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, iar afacerile pe care le am, în domeniul agriculturii, apoi barul, spălătoria, magazinul. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a declarat ea, pentru Click!

77_1.jpg

Aşa arată locuinţa de lux din Mamaia

Iar înainte de pandemie, Ioana a decis să cumpere un alt apartament cu două camere, în valoare de 120.000 de euro, pentru unicul ei fiu, Teodor, un cadou de ziua lui.

ioana-simion-fiu_1.jpg

Ioana, despre Teo: ”Îl iubesc enorm, e un băiat cuminte!”

Este patroană de spălătorie

"Pe Teo îl iubesc enorm. Este un băiat cuminte, un băiat cu două facultăţi care lucrează de la vârsta de 18 ani, are o fetiţă de un an. Teo avea deja casa lui, însă am decis să îi fac un cadou frumos de ziua lui anul acesta şi i-am cumpărat un apartament chiar lângă mine, lângă Hotel Opera, aici în Mamaia Nord”.

99_1.jpg

Brigitte

De cealaltă parte, pe aceeaşi străduţă lângă acelaşi complex, Brigitte Pastramă, fosta soţie a lui Nasty, vinde apartamentul pe care el i l-a făcut cadou. Iniţial l-a pus la vânzare anul trecut cu un preţ de 150.000 de euro. Imobilul are trei camere şi este dotat cu mobilier de lux, însă nu doar acesta este scos la vânzare.

0.jpg

Robert şi Brigitte se află în plin scandal pe avere

Pe un site de vânzare-cumpărare apare şi apartamentul de lux din Bucureşti situat pe Nordului în Capitală, iar preţul cerut este de 300.000 de euro. Gurile rele spun că a ajuns să vândă tot pentru că, financiar, o duce foarte prost, plus că fiul ei, Robert Sfăt, cere să fie despăgubit, cu aproape 50.000 de euro, în urma unei moşteniri.

 

 
 
Loading...