În vreme ce Maria s-a pregătit pe îndelete pentru ziua asta, chiar s-a îmbrăcat într-o rochiţă sexy, pesemne că se simte foarte bine şiîmpăcată cu situaţia, Marcel Toader se lasă aşteptat la notar, iar apropiaţii lui susţin că nici nu se va prezenta să semneze divorţul.


Marcel Toader pare să se fi răzgândit în privinţa divorţului de Maria Constantin. Cu toate astea, artista nu dă înapoi şi aşteaptă în cabinetul notarului, foarte decisă să ducă la bun sfârşit această decizie. La faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie, nu se ştie momentan pentru ce a fost solicitat. Discuţiile din cabinetul notarului sunt intense, iar Marcel nu vrea să răspundă nici la telefon.  

Separarea celor doi s-a făcut după ce Marcel Toader a acuzat-o pe Maria Constantin că l-a înşelat. Şi nu doar odată, ci de mai multe ori. 

Ieri, cu doar o zi înainte de a merge la notar pentru a semna actele de divorț, Marcel Toader nu s-a abținut din a-i transmite un ultim mesaj celei care încă îi este soție. După ce a făcut dezvăluiri deloc măgulitoare cu privire la Maria, afaceristul a decis să-i trimită o scrisoare.

Unele dintre lucrurile transmise în mesaj au fost făcute publice. Cuvintele puse sub forma unor sfaturi și cugetări nu sunt deloc lipsite de aciditate, ca o ultimă lecție de viață pe care vrea să i-o transmită Mariei. Odată cu bagajele, bărbatul a spus că-i va trimite și mesajul, pe care l-a citit la "Acces Direct".

"Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul", a spus Marcel Toader.  

 
 
Loading...