Ianna Novac este una dintre artistele care are mare grijă de imaginea ei. Ianna Novac se prezintă impecabil pe scenă. Mămica a doi copii, artista în vârstă de 36 de ani a simțit nevoia să își „șteargă” câteva riduri fine de pe frunte, așa că s-a lăsat pe mâna unui chirurg estetician renumit.


Ianna Novac a adus pe lume al doilea copil în luna august 2019, adică în urmă cu aproape șase luni. În tot acest timp, Ianna Novac a reușit să revină la silueta de dinainte de naștere. Cu mici eforturi, ce-i drept, pentru că are gene bune. Solista care a făcut furori în prezentările de modă de la Paris ale creatorilor celebri nu a ținut diete și nici nu a făcut prea mult sport. Ianna Novac este mămică a doi copii, iar la vârsta de 36 de ani a simțit nevoia să dea un refresh tenului, așa că a apelat la medicul Nemer Kamal. „Sunt foarte mulțumită cu mine, nu am probleme cu greutatea, dar am un rid între sprâncene și câteva micuțe pe frunte, care nu îmi plac. Le-am făcut din cauza soarelui, dar și pentru că mă încrunt adesea când cânt”, ne-a spus Ianna Novac.

ianna-novac-botox-riduri.jpg

Ianna Novac la estetician își face injecții cu botox pentru eliminarea ridurilor
Ianna Novac a scăpat de ridul inestetic dintre sprâncene în câteva secunde

Ianna Novac a aflat cum poate avea sâni mai fermi cu ajutorul liftingului mamar

Deși Ianna Novac arată perfect și nu are nevoie de intervenții estetice, medicul i-a vorbit solistei și despre alte operații mai complexe. „După naștere, fizicul unei femei trece prin transformări importante, mai ales când ele se îngrașă și slăbesc brusc. Sânii lăsați, pielea în exces de pe abdomen și grăsimea de pe coapse sunt câteva dintre fenomenele normale, dar care nu se rezolvă prin sport. Liftingul mamar este operația prin care redăm sânilor fermitatea de dinainte, iar abdominoplastia și liposculptura sunt intervenții cu ajutorul cărora putem avea un trup frumos care să ne redea încrederea. Ianna Novac este norocoasă și nu are nevoie de astfel de intervenții, dar cine știe pe viitor, poate își dorește un bust mai proeminent”, a spus medicul Nemer Kamal.

 

Citește și:

Ce sexy este Ianna Novac la două luni de când a născut!

Ianna Novac şi-a scăpat fiica de colici cu un sirop-minune!

Loading...