Tot anul sunt într-o continuă alergătură, dintr-o ţară în alta, dintr-un avion în altul pentru a-şi onora concertele.


 Decembrie e cea mai grea şi aglomerată perioadă. Dar iată că vine şi ianuarie, luna odihnei şi a răsfăţului. Este momentul în care băieţii de la Fly Project îşi iau familia şi pleacă într-o vacanţă exotică. Tudor a plecat în Bali, iar Dan în Dubai.

15-special-6adfgsdfg.jpg

Tudor a stat două săptămâni în Bali

„În general, eu îmi aleg destinaţii în care să zac, să dorm, să mi se facă masaje, să mănânc sănătos şi bun... Iar cum acest lucru se poate întâmpla doar în ianuarie, mă orientez spre o destinaţie unde e cald. Cum decurge o asemenea vacanţă pentru mine? Mă culc când vreau, mă trezesc când vreau, mănânc când vreau, fac ce vreau. Asta înseamnă vacanţa perfectă”, spune Tudor Ionescu. I-a plăcut mult în Bali, cu toate că două săptămâni, cât a stat, au fost insuficiente. „Am plecat exagerat de obosit şi timpul a fost prea scurt. N-am reuşit să-mi încarc bateriile nici cu 2%”, adaugă el. 

15-special-7afdgdfg.jpg

Dan a fost cu soţia şi fetiţa lor în Dubai

Colegul Dan Denes  a căutat şi el un loc călduros în care să se răsfeţe cu soţia şi fetiţa lor. S-a orientat spre Dubai, pentru că e o destinaţie comodă, dar şi pentru că are acolo prieteni pe care ţinea să-i vadă. „Plajă, relaxare, vizitat locuri noi, depănat amintiri... a fost perfect. De acum însă, ne întoarcem la treabă. Urmează să lansăm un videoclip şi pregătim un nou turneu internaţional”, explică Dan.

Loading...