Vara se întrec în ţinute sexy, la care asortează săndăluţe, însă acum, în plină iarnă, vedetele şi-au scos, disperate, de prin dulapuri, colecţia de cizmuliţe. Nu ştiţi ce modele să purtaţi la evenimentele simandicoase? Cinci vedete de top ne prezintă modelele preferate.


Artistele noastre se duelează, pe conturile sociale, în fotografii cu încălţămintea lor de iarnă. Au dat bani grei pe încălţămintea- şic, aşa că unele dintre ele refuză să ne precizeze magazinul sau firma de unde le-au achizioţionat, din dorinţa de a rămâne originale.

c212-13-v-lori.jpg

Loredana Groza are model ”animal print”

Daniela Crudu (29 de ani) preferă modelul clasic, negru, din piele, şi cu toc-cui, în valoare de aproximativ 300 de euro. Cu aceste cizme ea face furori pe micul ecran, la emisiunile de divertisment, dar şi în localuri, unde Cruduţa este invitată să încingă atmosfera cu dansurile ei lascive.

Cântăreţele fac însă tot posibilul să iasă în evidenţă, în videoclipuri, dar şi pe scenă, aşa că aleg modele colorate.

c312-13-v-10_bubleeee.jpg

Lidia Buble, mândră de cizmele cu chipul lui Marilyn Monroe

De pildă, Loredana Groza (48 de ani) a optat pentru o pereche de încălţăminte stil animal print, la mare căutare în acest sezon, şi care poate fi cumpărată cu 500 de euro, de pe Internet, chiar şi cu mai puţin. Zilele trecute, ea şi-a afişat ţinuta de ”scandal” la un concert incendiar, într-un club bucureştean. Lori are de fapt o colecţie impresionantă de încălţăminte, de zeci de mii de euro, dar şi de ţinute de scenă, pe care le asortează într-un mod îndrăzneţ.

c412-13-v-banica.jpg

Andreea Bănică adoră cizmele galbene cu toc de 10 cm

Din urmă vine puternic şi Lidia Buble (25 de ani), fiica pastorului Viorel Buble. Artista şi-a achiziţionat o rochie şi o pereche de cizme realizate din acelaşi material, pe care este imprimat chipul regretatei actriţe Marilyn Monroe. Pentru ca look-ul să fie complet, Lidia a purtat şi o pereche de ochelari de sudor, model pe care l-am regăsit la alte două dive de pe la noi, Anda Adam şi Oana Zăvoranu.

c512-13-v-delia-stanga-doar.jpg

Delia, fire practică, adoră cizma-ciorap

De altfel, cântăreaţa o cam imită, în ultima vreme, pe Delia (36 de ani), care este, de departe, cea mai nonconformistă cântăreaţă, în materie de modă, de pe plaiurile noastre mioritice. Ea a apelat la cizmele roşii ca focul, foarte lungi, gen-ciorap, preţul acestora fiind de 1.200 de euro. Prin urmare, vedeta nu mai are nevoie, când are cântări în aer liber, să mai poarte şi dresuri groase.
Nu în cele din urmă am admirat şi cizmele galbene ale Andreei Bănică, solistă, dar şi prezentatoare a emisiunii ”Provocarea starurilor” (TVR 2). Ea alege mereu tocuri înalte şi fustiţe sexy.
 
 
Loading...