Au ştiut de la bun început la ce s-au înhămat, însă nici ele nu se aşteptau să fie chiar atât de greu. Doamnele şi domnişoarele de la “Ferma vedetelor” (PRO TV) nu numai că au muncit pe brânci însă, conform regulamentului, au şi fost nevoite să renunţe la trusa de farduri. Iată rezultatul!


Le vedem mai mereu aranjate, ca scoase din cutie, iar pe faţa lor parcă s-au jucat cei mai pricepuţi pictori cu fond de ten, pudră, ruj, farduri sau anticearcăn. Ei bine, adevărul iese la iveală abia în emisiuni tip reality-show, unde trusa de farduri e interzisă, iar feţele vedetelor fie te impresionează, fie te bagă în sperieţi. Cele mai bune exemple le avem la “Ferma vedetelor”, emisiunea difuzată de PRO TV miercuri, de la 20.30 şi joi, de la 21.30.

12_foto-2-1-col.jpg

Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri, Rona Hartner, Graţiela Duban şi Narcisa Suciu nu s-ar recunoaşte nici ele dacă ar privi aceste fotografii. Trezite cu noaptea în cap, fără mâncare pe săturate, nevoite să muncească şi să se gospodărească, vedetele n-au avut cum să-şi mai ascundă imperfecţiunile cu ajutorul fardurilor. Pentru că orice urmă de confort e interzisă conform regulamentului.

Cea mai şocantă transformare este la Patrizia Paglieri (50 de ani), fostă jurată la “MasterChef”, pe care o ştim dintotdeauna cu machiajul puternic, negru, în jurul ochilor şi cu buzele roşii ca macii.

La “Fermă”, acolo unde a filmat în primăvara anului trecut, lângă Sibiu, chef Patrizia a fost nevoită să renunţe la tabieturile ei. Solista Narcisa Suciu (43 de ani) şi actriţa Rona Hartner (45 de ani) parcă sunt şi ele alte persoane fără “tencuială”, iar Graţiela Duban (32 de ani), deşi are tinereţea de partea ei, este şi ea de nerecunoscut. 

Diana Dumitrescu s-a scos: şi-a pus gene false

Atât Narcisa Suciu, cât şi Diana Dumitrescu au părăsit “Ferma vedetelor”, show prezentat de frumoasa Monica Bârlădeanu (39 de ani), însă fotografiile lor încă fac furori pe pagina de Facebook a emisiunii. De remarcat că actriţa Diana Dumitrescu (34 de ani) a fost prevăzătoare şi, înainte de a intra în “Fermă”, s-a dus la salon şi şi-a pus gene fir cu fir, din păr natural, care rezistă aproximativ 3 săptămâni fără întreţinere. La începutul lunii însă, Diana a pierdut duelul cu Narcisa Suciu şi a părăsit competiţia în care premiul cel mare este de 50.000 de euro.

 
 
Loading...