Sâmbătă, 10 iulie, are loc marea finală SURVIVOR 2021, iar vineri, cu doar o zi înainte de actul final, Maria Chițu a părăsit competiția în care a supraviețuit timp 3 luni. Ea a intrat în concurs în luna aprilie.


În ediția difuzată vineri seara, la Kanal D, în cursa pentru votul publicului au intrat Maria Chițu și Zanni. Maria a primit însă cele mai puține voturi și a părăsit concursul. Consiliul de eliminare a fost live și plin de emoție.

Maria Chițu, eliminată de la Survivor 2021

Iată declarațiile Mariei, la cald. "Am spus tot ce aveam de spus. Tot ce pot să fac e să mulțumesc. Le mulțumesc colegilor, au fost ca o familie pentru mine, cu bune și cu rele. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan, pentru blândețea cu care ne-ați vorbit. A contat mult pentru noi. Aș vrea să mulțumesc persoanelor care au făcut posibil Survivor, pentru că mi-au dat șansă să demonstrez ceea ce am demonstrat.
Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viața mea”, a spus Maria Chițu. 

Marea finală Survivor, sâmbătă, 10 iulie

Faimosul Zanni și Războinicii Marius Crăciun și Andrei Dascălu s-au calificat în finala Survivor România, care va avea loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20.00. Foști concurenți ai sezonului al doilea al reality-ului vor fi prezenți în Republica Dominicană, pentru a-și susține favoriții în Marea Finală. "La Marea Finală, în consiliu, se întorc foști concurenți Survivor România 2021", a anunțat Daniel Pavel. Câștigătorul va fi ales de telespectatori, iar acesta, unul dintre Războinici sau Faimoși, va pleca acasă cu premiul fabulos pus în joc, în valoare de 250.000 de lei.

Citește și:

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

Survivor 2021 Dramele lui Marius Crăciun, noul "Războinic". Împărțea aceeași pereche de pantofi cu fratele lui și ieșeau pe rând din casă

Jador și-a luat penthouse de 300.000 de euro cu banii de la Survivor. Imagini din casa Faimosului

VIDEO Imagini cu Faimoșii și Războinicii în avion, în drum spre Dominicană. Ce concurenți au plecat să asiste la finala Survivor 2021

 

 
 
Loading...