Sâmbătă, 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit 50 de ani, motiv pentru care a fost sărbătorită cu fast o zi mai devreme, în timpul emisiunii sale de la Kanal D. Pe lângă invitații din lumea artistică, realizatoarea tv a avut parte de câteva surprize care au uimit-o și au uns-o pe suflet.


În afara de fiica sa, care a a luat-o pe nepregătite când a apărut în platou, un clip a lăsat-o pe Teo cu gura căscată. O surpriză la care nu s-ar fi gândit a fost un mesaj de la Adrian Sârbu, omul pentru care ea a spus că și-ar da viața, cel alături de care a făcut istorie la Pro Tv.

adrian_sarbu_teo_trandafir.jpg

adrian sarbu teo trandafir
Teo Trandafir a rămas cu gura căscată când l-a văzut pe Adrian Sârbu
Foto: captură Kanal D

 

"Există un vers celebru pe care ni-l amintim cu toții atunci când nu ne e bine și când suntem într-o cumpănă a vieții: «Let it be». Cel care povestește se întoarce către o persoană, Mother Mary, cu o întrebare și în căutarea unui sfat. Când mă gândesc la Teo, mă gândesc la acest vers și aștept ca la orice întrebare să îmi răspundă: «Let it be» (Lasă să fie - n.r.). Teo, aș vrea să te întreb: la cine te gândești în fiecare dimineață când te trezești?

Uneori acest sfat a fost un sfat pe care a trebuit să i-l dau, poate era chiar o minciună. Alteori era un adevăr. Viața a împărțit ca uneori acele vorbe să fie adevăr sau o minciună care a sfârșit ca fiind un adevăr: Ai încredere în tine! Teo este o experienta din viața mea, în care un om la care am ținut și țin foarte mult, uman și profesional, a parcurs o călătorie pe care mi-aș fi dorit-o, dar pe care nu cred ca aș fi avut puterea să o trăiesc sau să o parcurg: călătoria dincolo de moarte și înapoi”, a spus cu sinceritate Adrian Sârbu, în interviul luat special pentru ziua lui Teo Trandafir.

Teo Trandafir a împlinit 50 de ani. Vedeta nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut fiica

teo_trandafir.jpg

teo trandafir maia trandafir
Teo Trandafir și Maia, fiica sa
Foto: arhivă personală

Cum sâmbătă nu are show în direct, Teo a avut parte de un 1 iunie special. Invitați dragi, precum Maria Cârneci, Daniela Condurache sau Laura Lavric, cadouri nenumărate și buchete de flori de-și putea deschide florărie - acestea au fost ingredientele unei zile de naștere pe care vedeta nu o va putea uita.

Cireașa de pe tort a fost prezența în emisiune a fiicei sale, Maia, cu care Teo are o relație extraordinară. Emoțiile întregii zile s-au adunat în acel moment, iar lacrimile nu s-au mai putut opri. Vedeta Kanal D nu știa că fata sa va fi prezentă la emisiune și a rămas fără cuvinte. 

teo trandafir maia trandafir

"Cele mai dragi persoane din viața mea sunt acum aici sau au fost la televizor. Viața mea li se datorează lor, pentru că dacă nu erau ei, oamenii pe care i-ați văzut și pe care îi vedeți așa de aproape de mine, nu aș fi putut să mă întorc. Trăiți, oameni bunui, trăiți cu bucurie și cu pasiune fiecare clipă și bucurați-vă de oamenii din jurul vostru, pentru că viața e acolo, în ei", a ai fost în stare să spună Teo, gâtuită de emoție.

teo_maia_trandafir.jpg

teo trandafir maia trandafir
Teo Trandafir, alături de cea mai dragă persoană din viața ei
Foto: captură Kanal D

 

Așa cum au făcut și ceilalți invitați, și Maia, fata de 14 ani a realizatoarei tv, i-a adresat acesteia o întrebare, una grea pentru orice părinte: "Te-am dezamăgit vreodată?" Teo a răspuns fără să stea pe gânduri: "Niciodată! Vreau să mai știi ceva. Nu numai că nu m-ai dezamăgit niciodată, dar nu m-am sacrificat niciodată pentru tine. Am fost și sunt onorată să asist în fiecare zi la miracolul pe care-l reprezinți tu. Cred că părinții nu se sacrifică pentru copiii lor. Suntem onorați că aceste creaturi magnifice ne-au ales de Sus și au venit fulgerător să ne schimbe viețile pentru totdeauna". 

Teo Trandafir a fost aproape de moarte în 2011

În 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai greau cumpănă a vieții sale. După ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută și a stat șase zile internată la Spitalul Elias, starea ei s-a înrăutățit și a fost transportată de urgență, cu elicopterul, la Clinica AKH din Viena. A fost spitalizată trei luni, timp în care a trecut printr-o comă, dar și printr-o intervenție chirurgicală majoră, în urma complicațiilor cauzate de pancreatită și a unei infecții abdominale. De atunci, realizatoarea tv trăiește viața altfel, cu uimire și încântare.

"Cred că oamenii, când mor, nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbre, fețe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot și că spuneau că nu o să fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat prin grădini. Strângeam copilul în brațe și urlam dacă vedeai din exterior, dar dinăuntru eu transmiteam, eu vorbeam cu ea. Ea mă ținea în brațe și-mi spunea că totul e OK și că o sa fie bine", a spus Teo Trandafir acum câțiva ani.

teo.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir a avut parte de o zi de naștere pe cinste
Foto: captură Kanal D

 

„Știe la cine mă gândesc și știe că fac asta de vreo 20 și ceva de ani. Ne-am cunoscut când avea 38 de ani și am petrecut împreună,apoi a venit o zi în care eu n-am mai petrecut, dar m-a petrecut cu gândul, cu vorba și cu mâna înapoi, și mi-a spus: «Teo, nu mori tu că spun ăștia!». Mulțumesc”, a completat Teo, după ce au fost difuzate imaginile cu Adrian Sârbu.

«Adrian Sârbu e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viața asta»

În 2015, când Adrian Sârbu a fost reținut în dosarul Mediafax, Teo Trandafir a avut numai cuvinte de suținere pentru cel pe care l-a numit mentorul ei și cel care a susținut-o din toate punctele de vedere de-a lungul carierei și, mai ales, în momentele în care a fost la limita dintre viață și moarte.

"Da (mi-aș da viața pentru Adrian Sârbu - n.r.). Adrian Sârbu nu este prietenul meu, e mentorul meu, e omul care m-a ghidat în viața asta, care m-a adus până aici, care atunci când m-am rătăcit, m-a adus înapoi, care m-a disprețuit când a trebuit. Mai mult decât atât, dacă o întrebați pe mama cine e Adrian Sârbu, e mai important decât dacă mă întrebați pe mine. Mama e un om discret, dar o să vă spun eu. Mama se uita la fotografiile cu mine și se întreba ce o să se întâmple cu ea când eu o să mor, iar eu mă uitam și mă întrebam ce o să se întâmple cu copilul meu atunci când o să mor. A băgat în mine toată încrederea de care aveam nevoie, mi-a băgat în cap că o să trăiesc, și acum copilul meu are mama", spunea Teo Trandafir la acea vreme.

 
 
Loading...