Cosmin Cernat (40 de ani) a ajuns piele şi os, în doi ani. Deşi mulţi se crucesc când îl văd, căci îl bănuiesc că s-ar fi pricopsit cu vreo boală fatală, fosta vedetă TVR susţine că se simte bine în pielea lui şi că, dimpotrivă, este sănătos tun.


Cosmin Cernat e cu totul alt om, de când a renunţat la marea lui dragoste, televiziunea. Duce o viaţă cumpătată, cu dietă şi mult sport. ”N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere”, ne-a spus Cosmin Cernat.

Dar toate meritele noului său look i se datorează soţiei sale, Mădălina, profesoară de fitness. ”Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”, o laudă el pe frumoasa blondă cu care s-a căsătorit în 2011.

cernat-2-5865475.jpg

cernat, cosmin, sotie, kilograme, sport, slabit, monica, iagar, madalina, fitness
Mădălina Cernat e antrenoare de fitness

Cu ce se mai ocupă Cosmin Cernat? ”Particip la semi-marton (21 de kilometri). În timpul concursurilor exclud din alimentaţie carnea şi mă axez pe fructe şi legume. Duminica trecută am alergat 10 kilometri în 55 de minute, un record personal”, ne-a mai povestit fostul comentator sportiv al postului naţional. Apoi, împreună cu soţia şi cu un prieten, Călin Novăcescu, vor lansa un concept de antrenamente inteligente, în colaborare cu Agenţia Naţională Anti Doping.

Cosmin Cernat, tată de nota 10 pentru cele două fiice

cernat-3-5698566.jpg

cernat, cosmin, sotie, kilograme, sport, slabit, monica, iagar, madalina, fitness
Cosmin are două fetiţe cu Monica Iagăr

Au format un cuplu mai bine de nouă ani, dar în 2009 Monica Iagăr şi Cosmin Cernat și-au spus ”Adio!” Motivul? El s-a îndrăgostit de Mădălina, cu care de altfel s-a și căsătorit, doi ani mai târziu. Fetiţele cuplului, Ayana Maria  (12 ani) şi Maya (6 ani), se bucură însă și de dragostea, și de atenția tatălui lor , care le plimbă în vacanțe și le vizitează des.

Monica și Cosmin au rămas în relații amicale, de dragul celor doi copii, fostul comentator sportiv fiind la zi cu plata pensiei alimentare. Cernat nu a rămas șomer, după demisia din TVR. El este director de Marketing la Federația Română de Lupte, dar se ocupă și de prezentarea și de organizarea evenimentelor  și de consultanță pe comunicare. 

Monica Iagăr, două relaţii după despărţirea de Cosmin Cernat

cernat-4-253698.jpg

cernat, cosmin, sotie, kilograme, sport, slabit, monica, iagar, madalina, fitness
Monica Iagăr s-a iubit în 2013 cu omul de afaceri Sorin Mărcuş

Fosta sportivă Monica Iagăr (42 de ani), multiplă campioană la săritura în înalțime, cu un record personal de 2,02 m, nu a stat să plângă în pernă, după despărțirea de Cosmin Cernat. Ea a avut o relație de un an cu omul de afaceri Sorin Mărcuș, de care s-a despărțit în 2013.

Cei doi și-au dorit să-și întemeieze o familie, însă, până și ei au mărturisit public că relația lor n-a mai continuat din cauza certurilor dese. S-au despărțit, iar el s-a consolat cu o altă vedetă, Florentina Opriș , fosta vedetă Prima TV. Monica  iubește însă din nou, din decembrie ea afișându-se la brațul lui Cristi Neacșu, un bărbat bun de pus la rană, căci le îndrăgește și fiicele iubitei sale. 

cernat-5-3698.jpg

cernat, cosmin, sotie, kilograme, sport, slabit, monica, iagar, madalina, fitness
Monica l-a cunoscut apoi pe Cristi Neacşu, iubitul ei actual
 
 
Loading...