Îndrăgita actriță Lia Bugnar (51 de ani) s-a încumetat să participe la un reality-show cunoscut, "Asia Express", difuzat la Antena 1, deși ea colabora cu o altă televiziune de succes, Pro TV, pentru serialul "Vlad", unde scrie scenariu. Zilele trecute, ea a răbufnit pe Facebook, povestind lucruri mai puțin știute despre acel reality-show.


Actrița Lia Bugnar a decis să scrie pe rețelele sociale despre momentele care nu s-au văzut la "Asia Express" și care au fost tăiate la montaj din diverse motive. Click! a publicat integral aici dezvăluirile actriței, care au făcut valuri pe Internet. Pe lângă deciziile echipei, ale producătorului, mai există însă un motiv care stă în picioare și care e valabil în orice televiziune: concurența.

Puțini știu că Lia Bugnar, deși participa la "Asia Express", lucra și pentru rivalii de la PRO TV, fiind scenaristă la serialul "Vlad". Antena 1 știa însă acest lucru, că Lia scrie scenariul alături de iubitul ei, Anghel Damian, actor și el în serialul de la PRO TV.

12_maria-buza-si-lia-bugnar.jpg

Lia Bugnar şi Maria Buză

Mulți știau acest lucru, că actrița era în barca postului de televiziune rival și că făcea astfel parte din două proiecte diferite, de la televiziuni diferite. Chiar Anghel Damian a povestit acest lucru, în plus, numele Liei apare pe generic. Se pare că s-a repetat povestea din sezonul doi al emisiunii "Asia Express", când Adrian Teleșpan, concurent în show-ul de la Antena 1, scria scenariul serialului "Triplusec", de la Pro TV.

lia-bugnar-anghel-damian.jpg

Actorii Lia Bugnar (51 de ani) și Anghel Damian (28 de ani)
Iubirea dintre Lia Bugnar (51 de ani) și Anghel Damian (28 de ani) nu ține cont de vârstă

Lia Bugnar și Anghel Damian s-au inspirat pentru «Vlad» din propriile experiențe

Chiar în episodul 4 din acest sezon al serialului "Vlad", Lia Bugnar apare pe generic ca scenaristă. „După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta (în noiembrie și decembrie 2019, când Lia era plecată în Asia, la filmări - n.r.) sunt singur și nu e atât de ușor, dar alții supraviețuiesc în condiții mai grele. Când iubești, viața te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este și un univers din viața mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relații, răzbunare dacă nu ai trecut și tu prin astea, să prinzi exact esența. La început eram chițibușar, am un fotoliu cu taburet și scriu de acolo câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad». Mă bucur că povestea va fi 100% originală și putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize în al treilea sezon”, ne povestea actorul Anghel Damian, într-un interviu exclusiv.

Citește și:

Lia Bugnar, iubita lui Anghel Damian, concurează la «Asia Express», dar face și scenariul serialului «Vlad»

Lia Bugnar a răbufnit și spune ce nu s-a văzut la Asia Express: "Din 4 ore de emisiune, eu și Maria am apărut fix 7 minute"

Loading...