Fostul solist de la Akcent, actual membru al trupei Two, a tot încercat să devină om de afaceri. După rateurile cu cocheta cafenea, dar şi cu ghereta din parcuri, Sorin Brotnei şi-a investit ultimele economii într-o clinică de transplant de păr.


Vă mai amintiţi de cei patru solişti din trupa Akcent, înfiinţată în 1999 şi care în 2002 dădea lovitura cu piesa ”N-am bani de bilet”? Click! vă spune în ce şi-au investit banii, după ce unii dintre ei s-au retras de pe scenă. De pildă, Sorin Brotnei (35 de ani) a decis că intre în afaceri şi să se asocieze cu doctorul Coray El Dogan, pentru a veni în ajutorul altor vedete pe care părul a început să le cam părăsească: „Am cântat de mai multe ori în Turcia cu trupa Akcent şi eram foarte cunoscuţi. La o clinică de acolo mi-am făcut şi implantul de păr, în 2010. Aşa am decis să mă dedic acestui proiect în care doctorul Coray El Dogan are clinica Ah Med. Am început în 2013 şi doctorul vine lunar ca să consulte pacienţii (n.r.-consultaţiile sunt gratuite) şi apoi intervenţiile se fac în Istanbul. Noi avem sediul în Herăstrău, facem consultaţii regulate, iar eu stabilesc întâlnirile”, ne-a spus Sorin.

sorin8-vedete-2.jpg

Sorin Brotnei, care a suferit două implanturi de păr, îi convinge pe români să scape de chelie

El a avut şi clienţi importanţi: ”Avem 3-4 pacienţi pe lună şi am avut şi nume cunoscute, printre care Cătălin Măruţă, Ioniţă din Clejani sau Keo, dar şi multe alte personalităţi din zona politicii, de la cel mai înalt nivel, care ne-au cerut confidenţialitate”, a mai completat Sorin. El ne-a explicat ce tratament fac pacienţii înainte de intervenţie: ”Se ia un tratament hormonal, pe bază de pastile. Părul vechi mai cade, cel transplantat, nu. Eu am avut probleme pentru că am luat pastilele doar o scurtă perioadă şi apoi nu le-am mai luat. Am mai făcut un transplant în 2014, în creştetul capului. E un program amplu, se face o estimare. Este bine de ştiut că aceste consultaţii sunt gratuite în România”, ne-a mai declarat Sorin.  

Uite ce mai fac foştii lui colegi de scenă

 

În timp ce Sorin tot speră să dea lovitura în afaceri cu această clinică, și ai săi colegi, alături de care a cunoscut gloria, au ocupații profitabile. Adi Sînă  este singurul care a supraviețuit eroic în lumea muzicală și îi place să lanseze vedete pe bandă rulantă. El a făcut-o celebră pe Lidia Buble, cu care a cântat “Noi gândim la fel”, “Le-am spus şi fetelor” şi “Mă ierţi”. Mihai Gruia (34 de ani), colegul lui Sorin din actuala trupă „Two”, se ocupă de casa de producţie „Mango Records”, unde lucrează cu artişti precum Mellina sau Dong, dar își ajută și soţia, pe Laura Gruia, cu agenția ei de evenimente, „Music Star”. Cât îl privește pe Marius Nedelcu (39 de ani), acesta este manager la WorldClass Romania și are mare succes cu blogul lui. Ei au fost în topuri, în 2004, cu versurile: “Şi ţi-am promis c-o să te iau, o să te iau cu mine/ Dac-ar fi să plec/Acum te las, te părăsesc, te-aş lua cu mine/ Dar n-am bani de bilet”.

Loading...
Citeste tot despre: