Ruxandra Ion și Iura Luncașu se pot mândri cu telenovele de succes, care au spart audiențele, printre care amintim, „Numai iubirea” şi „Inimă de ţigan”.


Dar, o dată puși pe liber de la Acasă TV, căci nu s-au mai găsit fonduri pentru producții proprii, fiecare și-a văzut de drum. În urmă cu câteva zile, producătoarea tv Ruxandra Ion (59 de ani) sau ”Mama telenovelelor”, cum i se mai zice, s-a alăturat colectivului postului Euforia TV, unde va lucra în calitate de consultant de conţinut: „Din punctul meu de vedere, televiziunea e o boală pe care dacă ai luat-o nu te mai vindeci toată viaţa. După doi ani de pauză, sunt foarte fericită să fac ceea ce mi-a plăcut întotdeauna: televiziune. Mă bucur să mă alătur acestei echipe şi sper să fac lucruri memorabile”, a spus Ruxandra Ion. 

În ceea ce-l privește pe fostul coleg, celebrul regizor Iura Luncaşu, el lucrează acum la serialul polițist „Deschide ochii” (PRO TV), din distribuția căruia fac parte actori de calibru. Victor Rebengiuc va interpreta rolul lui Horia Barbu, un avocat nevăzător, a cărui mână dreaptă e Denis, jucat de Andi Vasluianu.

Îi veți mai vedea și pe Aylin Cadâr, Răzvan Vasilescu, Radu Gabriel, Luminița Gheorghiu şi Andreea Vasile: ”Serialul e un proiect premium, mare și un pas important pentru PRO TV, pornind de la distribuție și povestea îndrăzneață. E o mixtură interesantă de mister, dramă, comedie pe ici, pe colo. E un subiect complex, în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocații trebuie să le descifreze într-o manieră proprie”, a declarat Iura Luncașu.

 
 
Loading...