Adolescenta care face parte din echipa lui Marius Moga, “La Vocea României Junior”, a crescut în lumina reflectoarelor. Jennifer Dumitraşcu, care ieri a împlinit 15 ani, ne-a intrat în suflete în 2008, când Acasă TV difuza telenovela de mare succes “Îngeraşii”. Acum este o tânără de o frumuseţe răpitoare.


S-a născut pe 1 aprilie 2002 şi tocmai a împlinit 15 ani, aşa că putem spune că este o adevărată domnişoară, despre care vom auzi mult şi bine de acum încolo, în lumea artistică. Jennifer Dumitraşcu cântă de la 4 ani, iar la 6 juca deja rolul Carinei în telenovela „Îngeraşii” (2008), alături de Adela Popescu, Ioan Isaiu, Dana Rogoz sau Pavel Bartoş.

6-7-vedete-2-454151211.jpg

Jennifer Dumitraşcu, Bianca Neagu, Victoria Răileanu, vedete, telenovele
2008: Jennifer Dumitraşcu, la 6 ani, în braţele Adelei Popescu, mămica ei din telenovela “Îngeraşii”

Un an mai târziu, în 2009, a primit un alt rol, cel din „Aniela”, iar apoi a apărut în „Pariu cu viaţa”. Se mândreşte cu proiectele pe care le-a avut în serialele şi telenovelele difuzate de Acasa TV şi de PRO TV, însă a mai încercat şi dublajul de voce în filme şi seriale pentru copii şi adolescenţi: «Intors pe dos», „În căutarea lui Dory” şi «Cartea Junglei». Însă, cel mai mare vis al ei este să ajungă un artist complet. Actoria, dansul şi psihologia sunt marile pasiuni ale lui Jennifer, dar acum muzica ocupă un loc important pentru ea.

Anul acesta, Jenny, cum îi spune toată lumea, s-a prezentat la “Vocea României Junior”, alegând să meargă în echipa lui Marius Moga. Tot cu el a mers şi în tabăra de  muzică pentru copii, „Music Junior Camp”, organizată anul trecut, la sfârşitul lunii iulie. Tânăra a publicat pe Internet imagini cu ea, alături de celebrul compozitor, aşa că putem spune că Moga a devenit un fel de mentor pentru blondina cu ochi azurii.

În ediţia de duminica trecută, Jennifer s-a duelat cu Daria Rotaru şi cu Denisa Davidescu. Au cântat piesa “Empire State of Mind” şi au demonstrat că au calităţi vocale incredibile. Alegerea lui Marius a fost una foarte grea, însă la final a fost nevoit să decidă: ”Alicia Keys ar fi mândră de voi! Eu n-aş putea vreodată să fac ce faceţi voi! O să merg mai departe cu Jennifer!”.

6-7-vedete-3-655545155125.jpg

Jennifer Dumitraşcu, Bianca Neagu, Victoria Răileanu, vedete, telenovele
În această seară o vom vedea în semifinala de la PRO TV

În duminică seară, de la 20.30, PRO TV va difuza semifinala, penultimul act al competiţiei, iar juraţii Inna, Andra şi Moga vor decide cu care dintre cei trei concurenţi din fiecare echipă vor merge în marea finală, unde îi aşteaptă premiul de 50.000 €.

Bianca Neagu din «Numai iubirea» este acum studentă la Psihologie

Bianca Neagu (20 de ani) a debutat în 2004, în telenovela „Numai iubirea”, unde o juca pe Bianca Bratu, fiica personajului jucat de Alexandru Papadopol. Puştoaica a continuat să joace în producţii precum „Păcatele Evei”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”, însă a renunţat la filmări şi a preferat să-şi termine studiile. „Sunt studentă la psihologie. Vreau să dau şi la UNATC . Momentan aştept noi proiecte, fac şi design vestimentar”, ne-a spus vedeta din “Numai iubirea”, care s-a transformat într-o tânără superbă.

Jennifer Dumitraşcu, Bianca Neagu, Victoria Răileanu, vedete, telenovele

Victoria Răileanu, din «Daria, iubirea mea», a devenit mamă

Avea doar 18 ani când a devenit cunoscută şi iubită în  telenovela “Daria, iubirea mea”, transmisă de Acasă TV în 2006. Venea din Republica Moldova, a debutat în teatru la 15 ani, la Timişoara, şi la vremea aceea s-a spus că trăieşete o poveste de dragoste cu colegul ei din serial, actorul Adrian Ştefan. Actriţa a avut însă alte planuri cu viaţa ei personală. A mai jucat în “Doctori de mame”, “Las Fierbinţi” şi a apărut într-un videoclip de-al lui Andrei Leonte, pe când era însărcinată. În vara lui 2015 a născut, pe cale naturală, un băieţel perfect sănătos. 

 
 
Loading...