În anul 2006 avea 18 ani şi devenea celebră cu rolul din „Daria, iubirea mea”, o poveste de dragoste difuzată la postul Acasă în 110 episoade. Anii au trecut, a devenit soţie şi mamă, iar anul acesta Victoria Răileanu (30 de ani) a revenit la PRO TV în rolul lui Micky din serialul „Vlad”. Actriţa a povestit pentru Click! despre cariera ei, dar şi despre „idila” cu actorul Adrian Ştefan (37 de ani).


Cum e rolul tău în serialul „Vlad”?

Victoria Răileanu: Foarte loială lui Vlad, Micky e puternică şi stăpână pe ea. Ştie care îi sunt atuurile, cum să le folosească şi ce vrea. Conştientă că Vlad i-a oferit o şansă unică, e recunoscătoare şi nu ar putea să îl trădeze vreodată. Dar e şi foarte vulnerabilă. E femeie până la urmă. Are nevoie de protecţie şi o caută în Vlad, dar el e de multe ori ocupat cu alte lucruri.

Cum a fost debutul tău în serialul „Daria, iubirea mea”?

Am ajuns să joc în „Daria, iubirea mea” după o zi lungă de casting la Buftea. La final, nu credeam că am luat rolul. Aveam 18 ani şi viaţa mea arăta altfel. După ce am luat rolul, viaţa mea s-a schimbat total. Mutată în Bucureşti, singură. Fără părinţi, fără prieteni, fără şcoală. Doar filmări. Eram cam speriată. Dar la finalul celor opt luni de filmări am realizat că, de fapt, făcusem o şcoală. Una care a contat foarte mult pentru viitorul meu.

Au existat atunci zvonuri că aveai o relaţie cu Adrian Ştefan, partenerul tău din serial. Care e adevărul?

Am fost doar amici, nu am fost niciodată împreună.

Ce urmează pentru tine în carieră?

Joc în mai multe spectacole, urmează un nou proiect de teatru şi încă unul pe care vreau să îl ridic în picioare. Şi, bineînţeles, show-urile cu Trupa iELE.

Ce face Victoria Răileanu când are puţin timp pentru ea?

Merg la sală şi am grijă de corpul meu. Când sunt singură acasă, îmi fac măşti de toate felurile şi mă bibilesc cât pentru tot timpul în care n-am avut timp. Mă plimb mult cu metroul şi merg la shopping cu prietenele.

 
 
Loading...