S-au dus vremurile când se filma pe bandă rulantă în studiourile din Buftea pentru seriale mai mult sau mai puţin siropoase, în care actriţele de-abia dacă purtau o rochie mai decoltată. Acele vremuri sunt istorie, căci acum frumoasele micului ecran au lăsat ruşinea deoparte.


Anul acesta, două dintre actriţele pe care le-aţi îndrăgit din serialele de la Acasă TV au prins curaj în noile pelicule. De pildă, Alina Grigore (31 de ani), din producţiile „Om sărac, om bogat” (2006), „Îngeraşii” (2008) şi „Aniela” (2010), interpretează rolul principal în pelicula „Ilegitim”, regizată de Adrian Sitaru, unde îi are colegi de platou pe Adrian Titieni, Robi Urs dar şi pe Bogdan Albulescu, nimeni altul decât soţul ei.

Pe afişul acestui film, Alina Grigore a pozat goală-puşcă şi pare că se simte perfect în pielea ei. Dar şi Diana Roman (24 de ani) a îndrăznit mai mult, în 2016. Devenită cunoscută din telenovela „Îngeri pierduţi” (Acasă TV, 2012) şi din serialul „Fetele lui Dom’ profesor” (Kanal D, 2014), actriţa a dovedit că nu are inhibiţii.

Pe posterul de prezentare a filmului „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, Diana şi-a dezvelit sânii, cu nonşalanţă. Alături de ea vor mai juca Viorel Lis, Codin Maticiuc, dar şi Virgil Ianţu. Una dintre cele mai spectaculoase apariţii la bustul gol îi aparţine însă frumoasei Laura Cosoi. Din inocenta adolescentă din serialul ”Cu un pas înainte”, difuzat în 2007, la PRO TV, blondina s-a transformat într-o adevărată femeie fatală, lipsită de inhibiţii. Laura i-a făcut, cu siguranţă, pe mulţi bărbaţi să ofteze când şi-a arătat sânii în filmul “Cel ales” (2015). 

Frumoasa Laura Cosoi nu a avut probleme în a-şi arăta nurii, astfel că nu a solicitat o „dublură” care să fi făcut asta în locul ei: „Nu a fost cazul să folosesc dublură. Am cântărit totul cu aceeaşi seriozitate, indiferent ce trebuia să fac în scena respectivă, chiar dacă eram doar prezentă şi nu aveam neapărat text. Am vorbit cu regizorul, am înţeles motivaţia şi am tratat toate scenele cu profesionalism”, a spus Laura Cosoi, pentru Click!

 Nu doar secvenţa în care stă în pat, goală, alături de partenerul ei de aşternut, a fost una delicată, ci şi aceea în care actriţa a fost violată. «Regizorul şi-a dorit foarte mult ca eu să nu mă întâlnesc înainte de filmare cu cascadorul care îl interpreta pe violator”, a mai spus actriţa. Şi Diana Dumitrescu (32 de ani), artista din ”Regina” (2011), le-a oferit o mare surpriză fanilor, ea realizând câteva şedinţe foto incendiare în dormitor, unde a pozat aproape goală.

Pentru un rol într-un film, pentru marele ecran, vedetele sunt plătite, potrivit apropiaţilor lor, cu sume cuprinse între 3.000 şi 5.000 de euro, aşa că nu se sfiesc să se şi dezbrace, dacă aşa le cere scenariul. Dar au cu ce se lăuda, căci toate au trupuri de dive.  

 
 
Loading...