Servitori la dispoziție, șofer, grădinar, bodyguard, stiliști care roiau în jurul ei. Așa era viața Monicăi Gabor la Izvorani, în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu. Acum, în vila din Malibu, SUA, în care își împarte viața cu iubitul chinez Mr. Pink, Moni este de nerecunoscut. Muncește zi lumină și are cumul de funcții. Face de toate și nu se plânge: ba chiar se laudă!


În anul 2008, Monica Gabor (31 de ani), pe atunci doamna Columbeanu, angaja prin intermediul Click! doi tineri harnici, pe nume Simona și Ionuț. Făceau menaj, găteau, o serveau non stop, aveau grijă de vila de la Izvorani și, evident, de șefa lor. Ulterior, în cadru au apărut și bona Elena, super-nanny pentru Irinuca, șoferul Voicu Pânzar, poreclit Ricky Martin, șoferul musculos Adrian Filote, în definitiv o armată de oameni care roia în jurul Monicăi. Și, pe cât de răsfățată era, pe atât de pretențioasă devenea. “La Izvorani sunt o mică scorpie. Dacă o persoană nu-și mai face datoria ca la început, îi sugerez lui Iri să o înlocuiască! Eu nu iau decizii, dar pot să-mi influențez soțul”, așa își descria Monica, pentru Click!, rolul de doamnă a casei. Angajații care nu rezistau mult pe poziții răbufneau adesea în fața jurnaliștilor sau se confesau prietenilor și așa s-a întâmplat și în cazul celor doi tineri cuminți și de treabă, Simona și Ionuț. Iată ce ne-au povestit prietenii acestora, în ianuarie 2009: “Monica era mereu nervoasă, ridica tonul și nu putea fi mulțumită cu nimic. Avea un discurs pe care îl folosea foarte des: «Vă convine sau nu, eu sunt doamna Columbeanu în casa asta»”.

Ei bine, am făcut această introducere pentru a vedea antiteza perfectă dintre Monica de atunci, măritată cu Irinel Columbeanu, și Monica de acum, îndrăgostită de Mr. Pink. În vila din Malibu, SUA, care i-a devenit casă de mai bine de 7 ani, Monica are cumul de funcții: este logodnică, este mamă vitregă pentru micuțul Anthony, fiul iubitului ei, este grădinăreasă, bucătăreasă, se ocupă exemplar de casă, de ordine, de curățenie, iar sarcinile ei nu iau sfârșit nici în afara locuinței.

 • monica gabor
  La Izvorani A avut angajați care îi făceau toate poftele
  foto: Click!
 • monica gabor
  Stiliștii veneau acasă să o pregătească
  foto: Click!
 • monica gabor
  Când era măritată cu Irinel avea șofer la dispoziție
  foto: Click!
 • monica gabor
  A recunoscut că gătește zilnic pentru Mr. Pink
  foto: arhiva personala
 • monica gabor
  Monica ne-a arătat cum culege afinele din grădina familiei
  foto: arhiva personala
1/8

Monica nu șomează în SUA, ci merge și la serviciu, e adevărat, cu o limuzină Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari, primită cadou de la logodnicul ei asiatic. Moni s-a instalat în biroul iubitului, situat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills, și îl ajută în afacerile cu celebra băutură energizantă, care-i poartă numele. Dar Monica mai are încă un serviciu, de care e foarte mândră: a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills. Ea le predă limba engleză copiilor de imigranţi.

mr-pink-irina-columbeanu-monica-gabor.jpg

irina columbeanu mr pink monica gabor
Irina Columbeanu s-a integrat perfect în noua familie. E fericită că e cu mama ei și se înțlege perfect și cu Mr. Pink
Foto: Instagram

Și, legat de activitatea ei de acasă, iată ce declara Monica într-un moment de sinceritate. "Eu fac curăţenie. Am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El (Mr. Pink) este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme. Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu", spunea Monica Gabor la "Teo Show" (Kanal D). Toate activitățile casnice pe care le face în vila de 3,5 milioane de euro, se regăsesc cu poze pe rețelele sociale, semn că Monicăi îi place să le arate tuturor cât de mult s-a schimbat. În bine!

monica-gabor-si-irinel.jpg

Monica Gabor s-a cuplat în 2005 cu Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. În 2007 li s-a născut singura fetiţă, care a rămas în grija tatălui după divorţul din 2011
FOTO: Arhiva personală

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorţat în 2011

S-au scurs mai bine de 8 ani de la divorţul dintre Irinel Columbeanu (62 de ani) şi Monica Gabor, iar protagoniştii şi-au continuat vieţile diametral opus. Afaceristul a rămas în vila de la Izvorani (jud. Ilfov), nu s-a recăsătorit, în timp ce Monica s-a stabilit în SUA, la Malibu, California, unde a devenit regină în inima şi în vila afaceristului chinez Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo.

Irinel şi Monica au împreună o fiică, pe Irina (11 ani), care este tot mai aproape de a se stabili şi ea în SUA, alături de mama ei.

Citește și:

Poftiţi în vila de 3,5 milioane de dolari a Monicăi Gabor!

Moni și iubitul chinez, în tandrețuri la un restaurant din SUA

Loading...