Durere și dor, la Constanța, acolo unde azi, 21 iulie, Ileana Șipoteanu îl comemorează pe compozitorului Dumitru Lupu, care a urcat la Ceruri chiar de ziua ei, pe 22 iulie 2017, la vârsta de 65 de ani.


Slujba de pomenire are loc la Cimitirul Municipal, la ora 10.30, unde, alături de familie, vor veni mai mulți prieteni și oameni care l-au iubit pe admirabilul compozitor. Nu va lipsi Dumitrana, fiica Ilenei Șipoteanu și a lui Dumitru Lupu, tânăra reușind cu greu să treacă peste tragedia care le-a lovit familia.

ileana-sipoteanu-dumitrana-fiica.jpg

Ileana Sipoteanu fiica Dumitrana
Ileana Șipoteanu și fiica ei, Dumitrana
foto: arhivă personală

Primul mariaj al compozitorului a fost însă cu solista Viorela Filip. Ca o coincidență, el a fost îngropat chiar pe 24 iulie, zi în care s-a căsătorit cu prima soție. ”Am fost căsătoriţi 16 ani. Data de 24 iulie 1976 a fost ziua nunţii noastre, la Cazinoul din Eforie Sud. Destinul a vrut ca el să îşi încheie viaţa de ziua de naştere a soţiei sale, Ileana Şipoteanu (50 de ani), şi să coboare în pământ pe 24 iulie 2017, la Constanţa, în ziua în care ne-am căsătorit. Este ca şi cum s-a închis cercul”, ne-a povestit Viorela, cu vocea stinsă de durere. Compozitorul a lăsat în urmă numeroase șlagăre, precum “Hai, vino, iar în gara noastră mică”, interpretat de Gabriel Dorobanțu, “Mă întorc la tine, mare albastră”, prin vocea lui Daniel Iordăchioaie sau ”Ce multe te-am iubit”, interpretat de Ileana Șipoteanu.

foto_3-doar_el.jpg

Ileana Șipoteanu și Dumitru Lupu
foto: Facebook
Loading...