Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu formează cel mai longeviv cuplu de actori. S-au cunoscut în urmă cu 59 de ani şi de atunci sunt de nedespărţit. Au trecut prin bucurii şi necazuri, dar niciodată nu s-a pus problema divorţului. Ileana ne-a vorbit despre căsnicie, dar şi despre problemele de sănătate.


Într-un show-biz în care vedetele divorţează pe bandă, la numai câţiva ani de la căsătorie, Ileana Stana Ionescu (79 de ani) şi Andrei Ionescu sunt un exemplu elocvent, deşi rar, că dragostea nu moare niciodată. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, zilele trecute, la plimbare, pe străzile vechi ale Capitalei. Actriţa se deplasa cu greutate, cu ajutorul unui baston, iar Andrei i-a oferit braţul. Artista  ne-a declarat că, deşi are probleme de sănătate, ea continuă să urce pe scenă: “În urmă cu două luni m-am operat la şold de coxoartroză (boala care provoacă degradarea articulaţiei şoldului) şi merg greu, recuperarea e dificilă. Joc în trei spectacole la Teatrul Naţional, mai am unul la Metropolis şi altul la Nottara. Însă, doar la Naţional am putut relua spectacolele, căci acolo pot juca în baston”. Ileana ne-a mai vorbit şi despre secretele căsniciei sale de invidiat: “Am avut o mare şansă, care ne-a protejat pe amândoi. Dragostea, înţelepciunea şi prietenia au stat la baza relaţiei noastre. Soţul meu are un mare merit, e un tip  echilibrat, înţelept, mai calm, eu sunt mai explozivă. Suntem unul şi acelaşi, ca şi când am fi celălalt. Avem foarte multe lucruri comune, cred că acesta e secretul căsniciei noastre”.

ileana-si-sot-tineri4.jpg

1962. Ileana şi Andrei au jucat adesea împreună. S-au cunoscut, pe scenă, la Reşiţa. Au un băiat, Andrei Manuel (44 de ani), medic de profesie, stabilit în America

 

 
 
Loading...