Inegalabila artistă Ileana Stana Ionescu (84 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor, însă colegii şi fanii nu au uitat-o, la ceas aniversar. De ziua sa de naştere, actriţa a primit zeci de urări. Soţul sărbătoritei, Andrei Ionescu (92 de ani), ne-a dezvăluit cine îi ajută la vreme de pandemie.


În urmă cu doi ani, Ileana Stana Ionescu a anunţat că se retrage din lumina reflectoarelor, pentru că îşi doreşte o bătrâneţe liniştită. Luni, 14 septembrie, de ziua de naştere a artistei, Andrei Ionescu, soţul acesteia, ne-a oferit un interviu de suflet: “Stăm liniştiţi în vila din Pipera şi nu am prea mai ieşit. Norocul nostru că stăm la curte şi avem pomi fructiferi, am un păr cu 7 fructe, un măr, cu un singur fruct, şi un lămâi. Câteodată le mai număr, când n-am ce face. Avem o doamnă care ne ajută, stă cu noi, se ocupă de gătit şi de curăţenie, iar un nepot ne face cumpărăturile, ni le lasă la poartă. Avem un dispozitiv de dezinfectat toate produsele”.

familie_1.jpg

Alături de soţ şi de fiul lor, Andrei Manuel

S-a îndrăgostit la vârsta de 19 ani

Şi, pentru că a fost ziua actriţei, am vrut să aflăm cine i-a vizitat: “Cei de la «Teatrul Naţional» m-au sunat şi au întrebat dacă pot veni câţiva actori, cu flori, ca să-i facă o surpriză Ilenei. Le-am spus că nu e cazul, cu pandemia asta, aşa că au decis să trimită cadouri”.

12_1.jpg

La debutul în teatru

Cei doi au un băiat, Andrei Manuel, stabilit în America: ”Şi fiului nostru i-am spus să stea acolo, în Vestul Statelor Unite ale Americii, unde este medic, să nu vină în ţară, că nu-i de joacă. Acolo au tot felul de probleme cu costumele acelea, cu incendiile de vegetaţii şi cu cei care au astm. Avem un nepot de 10 ani, Alexandru Luca. Ne vom vedea noi la un moment dat”.

Totuşi, n-au fost singuri: ”Au venit cei mai buni prieteni, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, şi Ileana Cernat cu soţul. Acum petrecem împreună, în curtea casei, nu riscăm să ieşim. În rest, suntem bine, sperăm să ne întoarcem cu toţii la vieţile de dinainte, la spectacolele de teatru şi la întâlnirile cu cei dragi şi mersul la cumpărături”, ne-a mai spus partenerul de viaţă al actriţei. 

 

 
 
Loading...