Îndrăgita artistă a mărturisit că, în ultimii ani de viaţă, vrea să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii. Ileana Stana Ionescu (78 de ani) suferă enorm că nu îşi are băiatul aproape.


Deşi recunoaşte că va părăsi ţara cu o mare strângere de inimă, Ileana Stana Ionescu actriţa nu exclude ideea de a pleca, la bătrâneţe, lângă fiul ei, care e deja stabilit peste Ocean.“Va veni un moment când vom fi nevoiţi, din cauza vârstei, să nu mai fim singuri. Când merg pe stradă, vorbesc de toate cu publicul meu. Acolo, după câteva vizite, lumea te salută "Hi!" şi gata. Şi nici nu prea sunt oameni pe stradă, sunt în maşină. Fiul nostru stă în Takoma, pe malul Oceanului, un oraş verde construit în pădure”, a mărturisit actriţa, potrivit Ring.

Fiul actriţei a plecat în Statele unite ale Americii în urmă cu zece ani şi este un medic de succes. Totuşi, actriţa nu se poate obişnui cu gândul că unicul ei fiu e atât de departe. “Are o viaţă împlinită. Un singur mare cusur există: distanţa care mă ucide. Ne vedem pe Skype şi vorbim, dar simt nevoia apropierii fizice. Ar trebui să fiu mai înţeleaptă, că e plecat de 10 ani, fac apel la toate argumentele logice, dar, când să trag concluzia, tot nemulţumită sunt. Din cauza distanţei...”, a adăugat Ileana Stana Ionescu, potrivit aceleiaşi surse.

Joacă în cinci spectacole

În prezent, actriţa este implicată în cinci proiecte teatrale. “Sunt angajată în cinci spectacole româneşti: «Gaiţele» (Metropolis), «Titanic Vals» (Nottara), «Micul Infern», «Idolul şi Ion Anapoda» şi «Molto, gran impressione» (TNB). Îmi face mare plăcere compania colegilor. Mai trist e că mă uit la TV şi constat că peste jumătate sunt pe lumea cealaltă. Sigur, e normal. Cum ne naştem, aşa şi murim, dar îmi displace să constat dispariţia multora care mi-au fost aproape de inimă. Mă gândesc la Mişu Fotino, Cornel Todea...”, a mai dezvăluit actriţa, cu tristeţe.

 
 
Loading...