Are 72 de ani, dar se îmbracă precum un adolescent. Blugi rupți, imprimați cu diverse însemne, tricouri lejere în loc de cămașă și, evident, adidași. Luni, pe Arena Națională, unde a fost sărbătorită Simona Halep, Ilie Năstase a făcut furori cu blugii lui ciudați. Click! îți spune cât costă o pereche.


Ilie Năstase a fost întotdeauna la modă. Nu a ținut niciodată cont de gura lumii și s-a îmbrăcat exact așa cum i-a plăcut. Nici luni, când a fost aniversată victoria Simonei Halep, pe Arena Națională, fostul tenismen nu a ținut cont de etichetă și și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcat într-o pereche de blugi negri, mulați pe picior și pe deasupra rupți și împrimați peste tot cu semnul dolarului, cu cifra 78 și alte pictograme, asortați cu un tricou alb pe care scria Roland Garros.

Ilie Năstase: ”Mă îmbrac mai tânăr, poate se dă una tânără la mine”

Încă din culise a primit aprecieri, în special, din partea Gabrielei Firea, care i-a lăudat ținuta. „Dar ce blugi aveți, super! Vă prinde, nu pe toată lumea prinde!”, i-a spus primarul.

„Mă îmbrac și eu mai tânăr, poate, cine știe, se dă una tânară la mine!”, i-a răspuns Ilie Năstase.

blugi, philippe plein, site, preturi
Blugii sunt marca Philippe Plein și se pot cumpăra de pe site
Blugii lui Ilie Năstase costă 1.650 de euro

Click! a aflat că blugii ciudați sunt semnați de designerul german Philipp Plein și costă în jur de 1.650 de euro, cât o mașină cu mulți kilometri.

Dar la reduceri se găsesc la jumătate de preț. În acest moment pe site se vând cu 990 de euro. Dar pentru Ilie Năstase banii nu sunt o problemă.

Acesta  se află în top 50 cei mai bogați jucători de tenis din istorie, cu o avere de 15 milioane de dolari.

loading...
Loading...