Ilie Năstase (72 de ani) pare pregătit pentru o nouă căsătorie. Proaspăt divorţat de Brigitte, fostul tenismen şi-a găsit liniştea în braţele Ioanei Simion, bruneta care îl consolează de câteva luni. Duminică (11 noiembrie) cei doi au participat la un eveniment la Slănic Moldova, care i-a avut în prim-plan, fiind oaspeţi de seamă, dar apropiaţii au vorbit chiar despre vizita lor că ar fi fost făcută în alt scop, şi anume acela de a-şi oficializa relaţia.


Ilie Năstase (72 de ani) şi Ioana Simion (43 de ani) au şanse mari să ajungă în faţa altarului. Fostul tenismen pozează într-un bărbat fericit după tumultul ultimului an din mariajul cu Brigitte şi pare dispus să-şi oficializeze noua relaţie. Apropiaţii lor vorbesc deja că acest lucru s-ar fi întâmplat deja duminică (11 noiembrie) la un hotel din Slănic Moldova, unde tenismenul a fost primit cu pâine de casă şi ţuică, conform obiceiurilor.

mesaj.jpg

ilie nastase si ioana simion au aparut alaturi de primarul gheorghe baciu lasand loc de interpretari
Ilie Năstase şi Ioana Simion, veseli alături de primarul din Slănic Moldova care pare că le-ar fi oficializat relaţia
Foto: arhivă personală

"Ilie Năstase şi frumoasa Ioana Simion s-au căsătorit la Slănic Moldova. Naşi suntem noi, Daniela Durdunescu şi Adrian George!", a notat una dintre prietenele iubitei lui Năstase pe pagina de Facebook.

Ilie Năstase şi Ioana Simion au negat că s-ar fi cununat civil

Contactaţi de Click!, "mirii" au negat că s-ar fi cununat, ci ar fi făcut mai degrabă o repetiţie pentru momentul care probabil va urma. Speculaţiile au pornit de la mesajul publicat de prietena brunetei, însoţit de o fotografie, în care Ilie Năstase şi Ioana Simion apar alături de primarul Gheorghe Baciu. Edilul poartă peste costum banderola tricoloră, semn că a luat parte la un eveniment important şi ar fi jucat rolul ofiţerului Stării Civile.

sala.jpg

ilie nastase si ioana simion la evenimentul de la slanic moldova
Ilie Năstase şi iubita lui Ioana Simion au participat la un eveniment la Slănic Moldova
Foto: arhivă personală

Întrebat dacă i-ar fi cununat pe cei doi, edilul a negat şi el că le-ar fi oficializat relaţia. "O prietenă a Ioanei Simion a lansat un proiect pentru şcoala noastră, la care am luat parte şi eu, şi domnul Ilie Năstase cu iubita. Ne-am dori să se căsătorească la noi, deşi ea nu este de aici. Acum a fost un antrenament, dar dacă ei consideră că sunt căsătoriţi fără acea hârtie, e treaba lor!",  ne-a explicat primarul Gheorghe Baciu postarea făcută de prietena Ioanei la care toată lumea le urează «casă de piatră» şi îi felicită pentru că au făcut pasul cel mare. 

Ilie Năstase şi Brigitte au divorţat în urmă cu o lună şi jumătate

Povestea de dragoste cu suişuri şi coborâşuri dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt este deja istorie. La 26 septembrie, cei doi au semnat actele de divorţ la tribunal. Deşi iniţial, bruneta spunea că nu are de gând să se prezinte în faţa judecătorilor, până la urmă şi-a făcut apariţia la proces şi a tranşat rapid lucrurile.

brigitte_nastase-verighete.jpg

brigitte nastase verighete
Brigitte Năstase a publicat o imagine cu verighetele şi superbul buchet de trandafiri
Foto: arhivă personală

A rămas cu imobilele şi afacerile pe care le-a administrat, dar şi cu toate cadourile scumpe primite în timpul mariajului. Între timp, bruneta îşi trăieşte şi ea viaţa alături de Corneliu Oană, asociatul ei la magazinul din mall şi bărbatul acre i-a alinat rănile după divorţ. Cei doi poartă verighete şi sunt şi ei pe punctul de a-şi oficializa relaţia. Rămâne de văzut care dintre cei doi foşti soţi îşi va face primul curaj pentru o nouă căsătorie. 

 

Citeşte şi:

Cum şi-a răsfăţat Ilie Năstase iubita de ziua ei. Avem poza!

Ilie, păzea! Iubita ta îl caută încă pe Nick Rădoi! Avem dovada

 

 
 
Loading...