Înainte de a începe filmările pentru noul sezon "Bravo, ai stil!", Ilinca Vandici (33 de ani) a plecat alături de soțul său, Andrei Neacșu, într-o vacanță exotică. Cei doi au ales Maldive, așa că au avut parte de apă cristalină, nisip fin și soare cât cuprinde, cadrul perfect pentru ca vedeta Kanal D să-și expună corpul tonifiat și sânii siliconați.


"Înarmată" cu un întreg arsenal de costume de baie, Ilinca a umplut Internetul cu imagini sexy. Însă are ce arăta, căci prezentatoarea tv este într-o formă fizică de invidiat, pe care o menține cu mult sport și o alimentație sănătoasă și echilibrată.

ilinca_vandici_maldive.jpg

ilinca vandici in costum de baie
Ilinca își încarcă bateriile pentru noul sezon "Bravo, ai stil!"
Foto: arhivă personală

 

Ilinca Vandici se numără printre vedetele care nu mint atunci când sunt întrebate dacă au operaţii estetice. Atentă cu imaginea ei, moderatoarea a recunoscut că a apelat la chirurgii plasticieni după ce a născut, întrucât sânii ei nu mai erau atât de fermi ca odinioară, așa că a spus "da" implantului mamar.

Ce mănâncă Ilinca Vandici pentru a-și menține silueta

ilinca_vandici_in_costum_de_baie.jpg

ilinca vandici in costum de baie
Ilinca și-a luat o mulțime de costume de baie în vacanță
Foto: arhivă personală


”Trebuie să ai trei mese 100%. Dacă ai şi cele două gustări între mese, e şi mai bine. Dacă o singură masă iese din regimul tău, asta înseamnă kilograme în plus. Eu mănânc de trei ori pe zi. Dimineaţa pot mânca orice: de la un iaurt cu granola, la un ou fiert, la un sandviș cu un tip de caşcaval. 
La prânz pot mânca o supă sau o carne cu o salată, pot să mănânc doar salată, depinde cât îmi e de foame şi ce mai am de făcut în ziua respectivă.  Am acelaşi număr de kilograme de cinci ani. În anul în care am fost însărcinată am bulversat cântarul, dar în şase luni am revenit la acelaşi număr de kilograme pe care îl menţin inclusiv acum. Am 53.”, a spus Ilinca Vandici pentru VIVA.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți de doi ani

ilinca_vandici_sot.jpg

ilinca vandici si sotul ei
Ilinca Vandici și soțul ei au fugit de frig tocmai în Maldive
Foto: arhivă personală

 

Ilinca Vandici a a bifat deja doi ani de la căsătoria cu Andrei Neacşu (28 de ani). Aceștia sunt părinţii unui băieţel, Zian, în vârstă de doi ani şi jumătate. Şi profesional stă bine. Ilinca este prezentatoarea emisiunii de mare succes în rândul doamnelor "Bravo, ai stil!", show de modă care va reveni curând pe ecrane. De data aceasta concurentele vor fi persoane cunoscute.  

 

Citește și:

Ilinca Vandici a încins internetul cu poze sexy de la plajă! Vedeta s-a pozat cu sfârcurile la vedere

Motivul pentru care Ilinca Vandici şi-a pus silicoane

 

 
 
Loading...