Smiley nu este doar unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului, ci și un bun entertainer, iar de când prezintă emisiunea „Românii au talent” alături de Pavel Bartoș, artistul este surprins în cele mai amuzante ipostaze.


Smiley, Pavel Bartoș și întreaga echipă „Românii au talent” se află în Spania pentru preselecțiile celui de-al optulea sezon al emisiunii de talente. Pe lângă fotografiile pline de umor pe care le publică alături de Bartoș, Smiley a arătat recent fanilor din mediul virtual și o imagine care a stârnit o serie de reacție pe Internet.

smiley_3.jpg

smiley
„Vă rog, ajutați-mă! Vreau un Ferrari”, este mesajul cerșetorului
Foto: Instagram

Cântărețul s-a fotografiat în Spania alături de un om al străzii și a publicat imaginea pe o rețea de socializare. Mesajul pe care acel bărbat l-a scris pe o bucată de carton a atras toate privirile internauților: „Vă rog, ajutați-mă! Vreau un Ferrari”, este mesajul cerșetorului care l-a amuzat teribil pe Smiley.

smiley_1.jpg

smiley
Smiley și Pavel Bartoș au mers în Spania pentru a pregăti al optulea sezon din "Românii au talent"
Foto: Instagram

Echipa „Românii au talent” se află în căutarea unor noi talente, de această dată printre românii plecați să muncească în Spania. Sezonul al optulea se anunță unul incendiar, după cum ne asigură prezentatorii.

 
 
Loading...