Timpul a zburat, iar Andreea Mantea (29 de ani) s-a trezit că băieţelul ei s-a făcut mare. Bruneta îi mulţumeşte în fiecare zi lui Dumnezeu pentru faptul că a făcut-o mămică. Vedeta este extrem de fericită de când în viaţa ei a apărut micuţul David. Băieţelul a împlinit marţi cinci luni, motiv pentru celebra lui mamă să-l răsfeţe cum numai ea ştie mai bine.


Andreea Mantea a născut în urmă cu cinci luni un băiețel sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Marţi (27 octombrie), David Andrei, așa cum l-a botezat frumoasa brunetă, a împlinit cinci luni, iar Andreea este cea mai fericită mămică din lume. Deşi s-a întors la muncă, bruneta încearcă să stea cât mai mult cu băieţelul ei. Marţi, în ziua aniversării, vedeta tv abia dacă a putut să se dezlipească de micuţ.

mantea_si_baietel.jpg

andreea mantea baietel cinci luni aniversare
Andreea Mantea este mereu veselă în preajma băieţelului ei
foto: arhiva personală

Ea a publicat pe o rețea socială o imagine de la aniversarea lui David. Băieâelul stă în scaunul de masă şi îi zâmbeşte mamei, care nu ştie ce să mai facă pentru a-i fi pe plac. "Puiul meu a împlinit cinci luni. La multe luni şi la mulţi ani! Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu. Cele mai frumoase cinci luni, cea mai fericită mămică. Are mama un băiat vorbăreţ şi alintat. Te ador!", a scris vedeta tv la descrierea imaginii cu cei doi. Fotografia a strâns într-o oră de la publicare peste două mii de aprecieri de la fanii brunetei. 

 

 
 
Loading...