Alina Eremia, Claudia Pavel, Liviu Teodorescu şi Dorian Popa nu sunt singuri la părinţi şi, în fiecare an, de ”Ziua Copilului”, ei respectă tradiţia şi îşi dau întâlnire cu fraţii sau cu surorile lor, pentru a depăna amintiri. Poveştile lor sunt de-a dreptul savuroase.


Solista Alina Eremia (22 de ani) are o relaţie specială cu fratele ei, Mircea (19 ani), şi el un cântăreţ talentat.

6-7-vedete-alina-si-fratele-acum.jpg

Când erau mici, Alina şi Mircea Erimia nici nu visau că vor deveni colegi în show-biz

 

Ea îşi aminteşte acum, cu nostagie, de momentul în care mezinul familiei a fost adus acasă, de la maternitate: „Am simţit iubire din prima clipă de când l-am văzut şi părinţii noştri chiar mi-au dat voie să îl aşez singură în pătuţ!“, povesteşte, cu emoţie, artista. Diferenţa de aproape patru ani dintre cei doi tineri nu a contat prea mult de-a lungul copilăriei. Mircea şi Alina s-au sprijinit reciproc, dar au fost şi complici, punând la cale tot felul de năzbâtii inofensive! Abia acum Mircea recunoaşte că şi-a necăjit sora: „Eu eram cel care căuta râcă, iar Alina tot timpul îşi pierdea credibilitatea în faţa alor noştri, pentru că eu le făceam ochi dulci părinţilor, iar ei o certau pe ea, chiar dacă nu era vina ei“. Alina a avut parte de propriile episoade amuzante în copilărie, mai ales atunci când se încăpăţâna să-l costumeze pe fratele ei mai mic în fetiţă: „Lui Mircea nu i se tăiase încă moţul când eu îi puneam rochiţele mele pe el şi mă prefăceam că e păpuşa mea“, dezvăluie Alina. Cu toate că întreaga familie se distra copios pe seama micuţului, mama lor lua întotdeauna atitudine şi îşi „salva“ fiul din scenariul de joacă al surorii. Alina şi Mircea Eremia au debutat în muzică pe când erau doar nişte mogâldeţe. Şi-ar fi dorit să intre şi el alături de ea, în trupa LaLaBand, însă vocea i-a jucat feste: „La vremea aceea, mi se schimba vocea, eram la vârsta pubertăţii”. Popularitatea celor doi a crescut cu fiecare an şi deşi acum nu mai petrec atât de mult timp împreună, păstrează legătura. De exemplu, Alina şi Mircea şi-au promis solemn că se vor auzi la telefon cel puţin de două ori pe zi – o dată dimineaţa, pentru a-şi ura o zi bună, dar şi seara, pentru a se pune la curent reciproc despre programul pe care l-au avut. Mai mult, a fost o vreme în care Alina l-a considerat pe Mircea asistentul ei personal! „Îl iau pe frate-miu cu mine la emisiuni tv, la concerte. Fetele îl adoră!“, ne-a mai mărturisit ea. 

Moga şi-a ajutat fratele şi la joacă, şi în carieră

6-7-vedete-moga.jpg

Marius şi Iulian Moga aveau feţe de mari năzdrăvani în copilărie

 

Marius Moga (34 de ani) a dat lovitura în București în 2001, după ce a compus piesa “Ți-am promis”, pentru trupa Akcent. Fratele lui, regizorul Iulian Moga (30 de ani), s-a remarcat ceva mai târziu, în 2008, semnând primul clip solo al lui Smiley, “În lipsa mea”. Acum fac legea în showbiz, fiecare pe felia lui, dar cert este că fratele mai mare, Marius, a fost mereu un adevărat sprijin pentru mezinul Iulian. Puțini știu însă că și în copilărie Marius era un fel de “bodyguard” pentru Iulian, protejându-l când ieșeau la joacă, în orașul natal, Alba Iulia. De altfel, într-un interviu acordat pentru site-ul traiestemuzica.ro, Iulian recunoaște că fratele lui celebru i-a întins mereu o mână de ajutor. “Faptul că sunt fratele lui Marius a fost un avantaj la început, când am venit în București. Acum, lumea aşteaptă multe de la mine”, spunea Iulian.

Liviu Teodorescu: «M-au certat părinţii după ce frate-miu şi-a spart capul»

6-7-vedete-liviu.jpg

Matei şi Liviu Teodorescu făceau multe năzdrăvănii

 

Diferenţa dintre cei doi fraţi este de 4 ani şi jumătate şi n-au gusturi comune. Lui Matei îi place matematica, iar Liviu Teodorescu (22 de ani) a ajuns compozitor şi interpret de succes, dar şi concurent la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). Susţin însă că s-au înţeles bine mereu: „Făceam împreună multe năzbâtii şi de multe ori eu eram cel pedepsit pentru că el o mai păţea. Spărgeam lucruri din casă şi eu eram cel care o luam de la părinţii noştri. Îl ajutam la română şi limbi străine, făceam lecţii împreună. Îmi amintesc că aveam o cădiţă în care spăla mama rufe şi noi ne urcam în ea, fiind mici, încăpeam şi ziceam că este barcă. El a călcat pe marginea cădiţei şi i-a venit fix în cap, la fel ca în filmele de desene animate cu Tom şi Jerry, când el calcă pe lopată şi îi vine în cap. Şi-a spart arcada şi era plin de sânge. Ne-am speriat foarte tare şi ai noştri s-au speriat foarte tare şi cine şi-a luat-o? Eu”, ne-a povestit Liviu.

Dorian şi Ciprian Popa au avut divergenţe

6-7-vedete-dorian.jpg

Dorian şi Ciprian Popa se certau de la orice când erau mici

 

Dorian Popa (27 de ani) şi fratele lui, Ciprian, au făcut multe prostii, în copilărie şi erau de nedespărţit. Mama nu a fost singurul sprijin al lui Dorian, artistul putându-se baza întotdeauna şi pe ajutorul fratelui său, Ciprian Popa: „Suntem foarte buni prieteni. Evident că, fiind fraţi, am avut şi divergenţele noastre în tinereţe, acum suntem doi bărbaţi maturi şi ne înţelegem foarte bine”, a spus solistul. Ciprian este medic cardiolog în Germania, iar Dorian a jucat în ”Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi a făcut parte din trupa LalaBand. Anul trecut, Dorian a ratat la mustaţă tiltul ”Regele Junglei”, la reality showul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat la Pro TV, însă are parte de alte proiecte în televiziune şi în muzică. Este jurat la „Next Star” şi tocmai a lansat piesa „Buze”, o piesă în colaborare cu What’s Up. 

 
 
Loading...