Prima parte a megashow-ului în care se zvonește că Delia ar fi băgat peste 200.000 de euro a avut loc sâmbătă seară (2 aprilie), la Sala Palatului. "Welcome to Deliria", așa cum îi spune numele, a fost un spectacol al delirului, al nebuniei și, cu siguranță, mai îndrăzneț ca niciodată.


Echipa de 216 persoane a pus la cale un show care se poate compara cu ușurință cu un concert al unui artist mare de afară. Scenele interzise cardiacilor sau copiilor nu au lipsit din repertoriul extravagantei Delia. Dansatorii ei nu s-au lăsat deloc mai prejos, mai ales în timpul melodiei "Sub pielea mea/#eroina", pe care artista a interpretat-o alături de Carla's Dreams, când au mimat sexul în fața tuturor. Interacțiunile dintre Delia și trupa de dans au fost mai pline de subînțeles ca niciodată, iar diva s-a lăsat mângâiată de băieții care s-au bucurat de atingerea formelor Deliei.

delia.jpg

delia
Delia a avut parte de câteva atingeri "interzise" din partea dansatorilor ei
Foto: Miluță Flueraș

 

Și-a arătat fundul în fața fanilor

Delia se mândrește că este o femeie cu forme, iar de această dată a reușit să le pună în evidență. Unele dintre costumațiile alese i-au lăsat fundul la vedere, iar privirile masculine din sală s-au îndreptat spre partea dorsală a artistei.

delia_1.jpg

delia
Delia le-a arătat fanilor posteriorul apetisant
Foto: Miluță Flueraș
Loading...