La ora la care vă prezentăm această știre (5 ianuarie), în București e un soare superb, asfaltul e uscat, iar mercurul termometrelor arată -1 grad Celsius. Așa că nu e de mirare că doritorii de zăpadă au dat o fugă la munte. Printre ei se numără și Simona Gherghe, care ne-a arătat, pe Instagram, imagini superbe de pe Vârful Postăvarul.


Îmbrăcați corespunzător, cu obrajii pișcați de frig, dar cu zâmbete pe chip. Așa s-au fotografiat Simona Gherghe (40 de ani), soțul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu, și fiica lor, Ana Georgia (un an și jumătate). Cei trei se află în Poiana Brașov, într-o escapadă la zăpadă, așa că au urcat cu telecabina până la Vârful Postăvarul, unde i-a așteptat o priveliște de vis. "Regatul de gheață", a exclamat Simona, într-un filmuleț postat pe Instagram, când a văzut brazii acoperiți de zăpadă și pârtia perfectă. Micuța Ana Georgia părea și ea în elementul ei, iar Simona, însărcinată pentru a doua oară, de data aceasta cu băiețel, s-a simțit perfect la cota 1799.

simona-gherghe-vacanta-munte_2.jpg

Peisaj de vis la cota 1799, în Masivul Postăvarul
foto: arhivă personală/Instagram

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces direct" (Antena 1), a anunțat că este gravidă la finalul lunii noiembrie. „Vreau să spun că… sunt însărcinată! O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.

simona-gherghe-vacanta-munte_3.jpg

ana georgia simona gherghe
Micuța Ana Georgia s-a simțit foarte bine
foto: arhivă personală
Loading...