Din cauza pregătirilor de dinainte de nuntă, Gabriela Cristea (40 de ani) nu mai are somn! Prezentatoarea tv şi iubitul ei, Tavi Clonda (34 de ani), se pregătesc intens pentru marele eveniment de anul acesta.


Deşi este panicată, chiar înainte de nuntă, Gabriela Cristea (40 de ani) şi Tavi Clonda (34 de ani) formează un cuplu de invidiat. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an, iar de atunci sunt de nedespărţit.

Înainte de nuntă, Gabriela Cristea e foarte stresată

Gabi Cristea e îndrăgostită lulea de Tavi Clonda, iar asta se vede cu ochiul liber! Totuşi, recent, bruneta a mărturisit că a început să fie foarte stresată din cauza nunţii pe care o va avea cu Tavi. Înainte de nuntă, Gabriela Cristea susţine că nu e atât de agitată din cauza rochiei ei de nuntă, cât din pricina costumul viitorului ei soț, care, se pare, este foarte pretențios.

"Știți că anul asta ne luăm. Știți că femeile devin niște Bridezilla. Am devenit și eu, dar nu am vreun stres pentru mine, pentru invitați, ci am un stres cu costumul lui Tavi. El vrea un costum nu știu cum, iar eu toată noaptea am stat și m-am gândit cum să fac. Dacă nu îi fac lui costum, cine mă mai ia de nevastă?", a spus înainte de nuntă, Gabriela Cristea.

De curând, Gabriela a mărturisit că nunta va avea loc în luna octombrie.

Înainte de nuntă, Gabriela Cristea a primit un mărţişor cu subînţeles?

nunta1.jpg

nunta gabriela cristea
Acesta este mărţişorul pe care l-a primit Gabi Cristea, de 1 martie
Foto: arhivă personală

 

Cu sau fără nuntă, Gabriela Cristea îl iubeşte nespus pe Tavi Clonda. Cei doi se înţeleg de minune şi relaţia lor pare să meargă clar înspre căsătorie. Vă amintim că, de 1 Martie, prezentatoarea de televiziune a primit un mărţişor cu un mesaj cu totul special din partea iubitului ei. Acesta înfăţişează un cuplu, mire şi mireasă, aşa cum bruneta şi Tavi Clonda vor fi, cât de curând.

"Aşa frumuseţe de mărţişor...primăvară frumoasă fetelor!!!", a scris înainte de nuntă, Gabriela Cristea, pe contul personal de Facebook. Cei doi iubiţi s-au logodit toamna trecută, în luna octombrie, la Veneţia. Atunci, îndrăgostiţii au petrecut un weekend romantic, prilej cu care Tavi Clonda a plănuit totul pentru a o cere de soţie pe prezentatoarea tv.

 
 
Loading...