Viaţa profesională şi amoroasă a lui Gabriel Dumitru s-a schimbat brusc după operaţia de micşorare a stomacului. Zilele trecute, chipeşul artist a filmat, alături de colega lui, cântăreaţa Anne Marie, pentru prima ediţie a emisiunii ”Acasă la Electrecord”.


Gabriel Dumitru (28 de ani) are tot ce visa: o iubită superbă, concerte pe bandă rulantă şi o emisiune tv, „Acasă la Electrecord”, difuzată de Etno TV, lunea, de la 20.30, dedicată folclorului. “Înainte nu eram chemat la emisiuni TV din cauza greutăţii, acum am o mulţime de oferte. Am slăbit 60 kg, iar de când iubesc am mai dat jos 10. Emisiunea e dedicată folclorului şi muzicii populare. Acolo vor fi invitaţi de-a lungul mai multor ediţii artişti care au colaborat cu casa de discuri Electrecord”, ne-a spus el.

14.jpg

Gabriel Dumitru, alături de Anne Marie, colega lui de la Etno TV

De Revelion, Gabriel se va afla în SUA, la Chicago, unde va cânta alături de Junii Sibiului, apoi pregăteşte o colaborare-surpriză cu solista Maria Beatrice Bandoiu. Acum toate sunt bune şi frumoase pentru cântăreţ, însă nu va uita niciodată refuzurile producătorilor emisiunilor tv, din cauza kilogramelor în plus: „Activez în muzica populară de 10 ani şi am avut 142 kg la 1,88 metri înălţime. Acum şase ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea. La 23 de ani m-am apucat de slăbit pentru că înainte de asta toţi realizatorii din muzica populară mă tăiau de pe listă din cauza imaginii. Deşi am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor şi că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Aşa că m-am ambiţionat, mi-am micşorat stomacul chirurgical şi am eliminat excesul de piele din zona sânilor, cu ajutorul ginecomastiei. Aveam multe probleme, mă dureau capul şi picioarele şi aveam probleme cu inima”, a povestit Gabriel Dumitru, pentru Click! 

9.jpg

În urmă cu şase ani cântărea 142 kg

Solistul e mulţumit şi pe plan sentimental, după ce a întâlnit-o pe Lucia, în urmă cu trei luni, la Sibiu: „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. A fost dragoste la prima vedere. Lucia are 24 de ani, este sibiancă şi educator de profesie. Lucia este femeia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna alături de mine: frumoasă, simplă şi foarte inteligentă. De fiecare dată când sunt cu Lucia, mă simt în largul meu, sunt eu, modest şi simplu, fericit şi mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi doresc să ne ţină aşa o viaţă şi să trăiesc mereu aceste sentimente pe care le încerc acum”, a adăugat artistul. 

Raluca Bădulescu e fotomodel şi jurat la «Bravo, ai stil!», după ce a topit 67 kg

Raluca Bădulescu (45 de ani) este un exemplu de voinţă, reuşind să scape de 67 kg, în urma operaţiei de micşorare a stomacului, efectuată în 2013, când cântărea 121 de kg. Pentru un nou look, ea şi-a pus proteze siliconice de 1,5 kg, şi-a făcut injecţii cu botox pentru estomparea ridurilor şi şi-a pus faţete dentare, având un zâmbet de Hollywood.

12.jpg

2013 - Cântărea 121 kg

Spectaculoasa schimbare de imagine a venit la pachet, în 2016,  şi cu un contract tentant, la Kanal D, astfel că de atunci este cel mai important jurat al show-ului ”Bravo, ai stil!”: ”Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu ţin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc şi fast-food, din când în când, dar în cantităţi mici.Poţi lua o gură dintr-o porţie de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule,  paste, două furculiţe, dar atât! Peste două ore mai mănânci două furculiţe. Seara poţi mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza”, a menţionat ea într-un interviu pentru revistateo.ro.

10.jpg

2019 - Are 54 kg

Mai mult, Raluca este şi imaginea propriei sale linii vestimentare ”Regina regească”. Fanii vedetei tv  pot achiziţiona, de la magazinul ei online, tricouri cu imprimeuri, la preţuri de peste 100 de lei. 

 

 

 
 
Loading...