Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.


Relaţia lui Cătălin Cazacu cu Ana Roman începe să scârţâie serios, căci modelul a văzut de la televizor că motocicilistul este îndrăgostit de altcineva. De altfel, nici sportivul nu a negat gesturile tandre, ba chiar a subliniat că nu are cui să dea explicaţii acasă pentru ceea ce a făcut, lăsând astfel să se înţeleagă ce alegere a făcut.

La rândul ei, Claudia Pavel, eliminată recent din echipa "Faimoşilor", a declarat că nu-i găseşte vreun defect motocicilistului şi că au o relaţie specială. Ea s-a arătat deranjată de afirmaţiile Anei Roman, potrivit cărora ar fi avut relaţii intime cu Giani Kiriţă.

În replică, modelul a scris un mesaj pe contul ei de socializare în care a negat că o cunoaşte personal pe solistă. Bruneta a subliniat că aşteaptă să-şi lămurească situaţia amoroasă la întoarcerea lui Cătălin Cazacu din Republica Dominicană.    

"Nici nu știu cum să încep, pentru că din păcate se pare că orice spui este doar în dezavantaj și defavoare. Am știut dintotdeauna că «telefonul fără fir» nu duce decât la exagerări și cuvinte «ajutătoare» care să facă un subiect cât mai palpitant. Am apărut la televizor pentru că am fost contactată și pentru că se făceau emisiuni despre Exatlon și cum sunt susținuți concurenții, am vorbit despre relația mea, așa cum era și cum este în viziunea mea, mai departe o să vedem pe viitor atunci când subiectele vor putea fi discutate față în față. Nu aș fi scris acest mesaj însă m-am simțit îndreptățită să justific că nu am afirmat niciodată că aș fi ieșit cu Claudia Pavel la masă, nu aveam de ce, cred că prin a scrie o carte ieși mult mai în evidență decât printr-o masă în oraș, iar despre Giani Kirita, nu am afirmat acel lucru de la mine, ci am citat din cuvintele lui Cătălin, care dacă are coloană vertebrală va confirmă acest lucru. În rest, nu sunt genul de persoană care să caut afirmare, care să vorbească mai mult decât este cazul și nu am de ce să vorbesc prost despre oameni oricât de dragi sau antipatici mi-ar fi. Acesta este ultimul meu mesaj legat de această «melodramă/triunghi amoros», iar exact cum a spus Cătălin, vom vedea ce va fi, când va fi acasă. Până atunci este bine că fiecare să se focuseze pe propria persoană!", a spus Ana Roman. 

loading...
Loading...