Fosta prezentatoare Prima Tv, Magda Vasiliu, retrasă de pe sticlă de ceva timp din cauza bolii de care suferă băieţelul ei, a reuşit să o înfurie pe Adriana Bahmuţanu, proaspăt ieşită din spital după o operaţie complicată. Cele două şi-au dat replici acide şi recent pe tema celui mai nou cuplu din showbiz Brigitte Sfăt-Florin Pastramă. De data aceasta, cele două vedete tv au avut păreri diferite legate de hainele pe care le poartă persoanele publice în sistem barter la petrecerile mondene.


Magda Vasiliu continuă seria atacurilor, începută cu doar câteva zile în urmă, când a luat în vizor câteva vedete autohtone. După ce a spus că Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă formează cel mai penibil cuplu, fosta ştiristă de la Prima Tv a notat pe contul ei de Facebook că nu este de acord cu moda hainelor împrumutate de vedete de la designeri în schimbul promovării în didferite medii.     

magda-vasiliu-1-decembrie.jpg

magda vasiliu
Magda Vasiliu i-a criticat pe Brigitte și Florin Pastramă
Foto: arhivă personală

"Știți, vreo 15 ani am lucrat în presă. Chiar mai mult, dacă pun și anul în TVR, când e impropriu spus «lucrat», mai degrabă am învățat...E, în toți ăștia 15 -16 ani am tot primit invitații la tot felul de evenimente din astea mondene.....Nu cred că m-am dus la mai mult de 3 sau 4, pentru că nu mă regăseam în atmosfera aia falsă, spoită, strălucitoare...Eu nu pot sta cu un pahar în mâna, făcând conversație cu persoane care nu mă cunosc decât de la tv și care, în consecință, practic, nu mă cunosc deloc", şi-a început vedeta povestea.

Magda Vasiliu a explicat că ea cât a fost în lumina reflectoarelor nu a împrumutat haine şi nici nu a făcut aranjamente cu diferiţi designeri. "N-am avut și nu am genți de firma, pantofi de fiţe nici atât, iar pe carpe nu pun mare preț. Nu sunt genul care să împrumut rochii, să fac aranjamente cu tot felul de designeri doar că să mă vădă niște străini îmbrăcată conform standardelor lor. Eu am propriile standarde", a mai scris Magda pe Facebook.

Replica Adrianei Bahmuţeanu pentru Magda Vasiliu 

Deranjată de mesajul Magdei Vasiliu, Adriana Bahmuţeanu, operată recent,  i-a dat o replică dură.  "Anul acesta împlinesc 25 de ani de presa. Meseria m-a purtat mai peste tot, de la oameni ce locuiau cu caii în casă, undeva prin Ferentarii anilor '90 până la cele mai strălucitoare recepții mondene sau scorţoase vizite oficiale ale președinților de stat.

adriana.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuţeanu, deranjată de comentariile Magdei Vasiliu
Foto: arhivă personală

Am văzut și sărăcia lucie a femeilor din mediul rural, cu vreo trei-patru copii atârnați de poala fustei, le-am simțit dezamăgirea în ochi așteptând alocația pe care oricum o bea bărbatul la birtul sătesc, am văzut și opulenţa miliardarilor care comandă roabe de șampanie în cluburile de fiţe și le-am citit în ochi frica de zăbrele şi de pușcărie. Am trăit și în bogăție și în sărăcie!!! (...)

E cam o regula în showbiz ca vedetele să prezinte în public, la evenimente, creații ale caselor de modă sau ultimele tendințe în materie de machiaj sau coafură. Și mai apoi, cel puțin la noi, rochiile să fie returnate. Oricum, n-ai ce să faci cu atâtea haine în șifonier! (...) Noi, ăștia de la tv, tabloidizaţii pe care îi beşteleşti tu, să știi că ne mândrim când putem să promovăm branduri, proceduri de înfrumusețare, etc. Este marketing, nu-i nicio rușine, asa merg afacerile!", a mai spus Adriana Bahmuţeanu. 

Loading...