Denisa Răducu, cunoscută sub numele de scenă Denisa Manelista, a fost condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie, de către familia îndurerată, prieteni, cunosștințe și fani. Tatăl cântăreței a șocat mulțimea de oameni prezenți la ceremonia de înmormântare cu felul în care arăta.


Denisa Răducu a lăsat în urma sa o familie îngenunchiată de durere, prieteni și fani care de acum și-o vor aminti doar din fotografii și numeroasele melodii cu care bucura și alina inimi suferinde. Tânăra a fost răpusă fără milă de o boală necruțătoare la ficat, la vârsta de 27 de ani.

De când s-a aflat că Denisa s-a stins din viață, părinții ei nu mai arată a oameni, chipurile și trupurile lor fiind copleșite de tristețe și disperare. Emilia, tatăl cântăreței a fost încremenit de durere și vizibil transformat, căci în momentul în care a auzit că scumpa sa fiica s-a îmbolnăvit, bărbatul a suferit o pareză.

img_5251.jpg

Emilian, tatăl Denisei Manelista și-a găsit puterea de a pregăti înmormântarea proprie-i fiice
foto: click!

 

Cu toată durere pe care doar el știe cum a stăpânit-o ca să nu-și iasă complet din minți, tatăl manelistei și-a găsit puterea de a pune la punct toate cele trebuitoare ceremoniei de înmormântare. Bărbatul s-a ocupat de la A la Z de pregătiri, în timp ce mama sa se afla la București, la cimitirul Bellu, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus până să fie adus la Vâlcea în Ștefănești de Drăgășani, acolo unde își are locul de veci.

img_5257.jpg

Tatăl Denisei este vizibil slăbit și secătuit de orice putere
foto: click!

 

 Cu ochii plini de lacrimi, fața palidă, secătuit de toate puterile și vizibil slăbit, Emilian a primit condoleanțele oamenilor prezenți la înmormântare. Cu toate că în acele momente cuvintele erau de prisos, bărbatul le-a acceptat știind că vin din inimă și le-a luat ca pe un suport moral. Doar el știe cum este să pregătești înmormântarea propriei-i fiice și de unde îți tragi toată puterea de a depăși momentele de disperare.

img_5258.jpg

foto: click!

 

Denisa Manelista a fost condusă pe ultimul drum de un alai care număra în jur de 2000 de oameni, mulți dintre ei rămânând impresionați ce povestea cântăreței. După ce s-a aflat că îndrăgita Denisa a fost răpusă de cancerul hepatic, mai mulți colegi de breaslă s-au arătat devastați de eveniment, însă nu cu toții au luat parte la ultimul omagiu adus manelistei.

Loading...