Concurentele de la "Insula Iubirii" cad una câte una în plasa ispitelor. Deea s-a despărţit de Cristi şi s-a cuplat cu Tomi, Loredana este din ce în ce mai apropiată de Raul, iar Andreea a fost părăsită de Bogdan după ce tânărul a văzut flirturile repetate ale acesteia cu Matei. Ultima concurentă venită pe insulă "recuperează" şi ea la acest capitol.


Alina are nunta deja planificată, dar asta nu o împiedică să fie foarte apropiată de Mihai, ispita alături de care a ales să își petreacă 24 de ore pe „Insula iubirii”. Tânăra va face în această seară ( duminică, 5 iulie) câteva gesturi uluitoare pentru o femeie care este pe cale să se căsătorească.

Insula Iubirii: Alina îşi pune iubitul pe jar

Alina nu are un comportament de fată care se îndreaptă cu paşi repezi spre altar.Tânăta se joacă cu nervii iubitului ei, lăsând să se înțeleagă că e adepta strategiilor conform cărora bărbatul trebuie făcut gelos în permanență. Alina îl va ține de mână pe Mihai, iar cei doi vor petrece clipe romantice în jacuzzi. Când va sosi clipa în care cei doi trebuie să doarmă în același pat, Alina va face din nou ceva ce va lua prin surprindere pe toată lumea. Viitorul ei soț nu a putut decât să mai spună că "femeile se îndrăgostesc repede și uită la fel de repede".

Insula Iubirii: Deea, prima concurentă care a făcut sex cu ispita

deea_si_tomi_preludiu.jpg

insula iubirii deea tomi
Tomi şi Deea se sărută cu pasiune la "Insula Iubirii"
Foto: captură Antena 1

La început a fost doar o privire inocentă, mai apoi un flirt inedit, iar de câteva săptămâni, Deea şi Tomi nu se mai ascund şi trăiesc clipe magice de tandrețe. Cei doi s-au sărutat pasional și s-au răsfățat cu gesturi tandre, fără ca acesteia să-i pese prea mult de Cristi,  fostul partener alături de care și-a petrecut patru ani din viață și pe care l-a abandonat pe Insula Iubirii.

Insula Iubirii: Loredana se refugiază mereu în braţele lui Raul  

loredana_si_raul_popa.jpg

insula iubirii loredana goala raul popa ispita
Insula Iubirii. Loredana este consolată de Raul după mărturisirea şoc a lui Liviu
foto: captură Antena 1

De fiecare dată când are o problemă, Loredana plânge pe umărul ispitei, care se află mereu omul potrivit la momentul potrivit. Aceste situaţii i-au apropiat foarte mult pe cei doi. Loredana şi Raul ar putea formas următorul cupul de la Insula Iubirii, mai ales după ce tânăra s-a declarat foarte deyamăgită de mărturisirile pe care le-a făcut iubitul ei Liviu la emisiune. Acesta nu s-a sfiit nici măcar de camerele de luat vederi şi a declarat că a agresat-o pe Loredana. "Nu înţeleg de ce a făcut asta. Era secretul nostru, pe care îl ştiam doar noi. Acum l-a aflat o ţară întreagă. Mi-e frică de ce o să zică familia mea când va afla. Nu cred că a făcut-o pentru a se lăuda, pentru că ar îndepărta toate ispitele cu această mărturisire. Mama mi-a spus când am plecat că speră să-mi găsesc pe cineva aici. Nu mi-a zis să ne întoarcem cu bine. Mama lui nu este de acord cu relaţia noastră", i-a povestit Loredana lui Raul, ispita care a fost mereu lângă ea ca să o consoleze.   

Insula Iubirii: Andreea a fost părăsită de Bogdan 

insula_iubirii_andreea_plange.jpg

insula iubirii andreea matei
«Insula Iubirii»: Matei a încercat să o consoleze pe Andreea
foto: captură video „Insula Iubirii”

Andreea a devenit dintr-o femeie iubită de un bărbat și curtată de altul, părăsită de amândoi. Finalul ediției trecute a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” i-a adus Andreei vestea cruntă că iubitul ei, Bogdan, a decis să pună capăt relației lor în urma flirturilor evidente dintre ea și ispita Matei. Deşi se presupunea că tânăra îl va alege pe Matei, aceasta nu a mai părut interesată de el, ba chiar a vrut să-l trimită acasă. Într-un final, Andreea a aacceptat să-şi petreacă cele 24 de ore de la întâlnirea de vis cu ispita cu care a tot flirtat de la începutul emisiunii.

 
 
Loading...