Emisiunea «Insula Iubirii» a înregistrat un episod inedit duminică seară, când două ispite nu au fost calmate de apa rece a piscinei şi au început să se sărute, spre deliciul bărbaţilor din casă.


Viaţa de burlac este grea pe «Insula Iubirii» când eşti înconjurat de femei frumoase şi dezinhibate. Este cazul lui Cristi, cel care a fost înşelat de prietena lui şi s-a despărţit de ea. Foarte arătos şi disponibil, acesta a atras rapid atenţia ispitelor. Două dintre ele sunt în plin «război» pentru Cristi şi încearcă să-l impresioneze cum ştiu ele mai bine.

cristi.png

«Temptation Island – Insula iubirii»
Cristi este burlac, după ce a fost înşelat de Deea şi nu a fost în stare să o ierte
Foto Antena 1

Ana este o fire retrasă, care se bazează pe aspectul fizic pentru a se face remarcată şi chiar dacă a recunoscut faptul că îi place de Cristi păstrează o anumită distanţă faţă de el.

clipboard01.jpg

Andreea s-a sărutat
Andreea s-a sărutat în piscină cu o altă ispită
Foto Antena 1

Andreea în schimb este ceva mai îndrăzneaţă şi ştie că uneori bărbaţii sunt timizi. Pentru a-i arăta lui Cristi că este disponibilă, face uneori gesturi extreme. La ultima petrecere în piscină, Andreea s-a sărutat cu o altă fată sub privirile pofticioase ale lui Cristi.

 
 
Loading...