Sofia Natalia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit joi, 26 septembrie, vârsta de trei anișori, iar micuței i-a fost organizată o petrecere pe cinste, de la care nu au lipsit părinții ei, dar nici noul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.


Deși au decis să divorțeze, Bianca Drăgușanu și Victor Slav încă au un lucru important în comun: iubirea pe care amandoi o poartă pentru fetița pe care o au împreună, micuța Sofia Natalia. Aceasta a împlinit trei anișori și a fost serbată de ambii părinți cu o petrecere pe cinste, la care și-a invitat toți prietenii. Copiii s-au jucat cu mingiuțe colorate, au profitat din plin de spațiul special destinat lor, dotat cu tobogan și alte accesorii specifice vârstei acestora, iar părinții s-au delectat cu bunătăți alese special pentru această zi. 

victor-slav-sofia.jpg

Sofia a împlinit trei anișori
Foto: Instagram

Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit trei ani

Ambii părinți ai Sofiei au participat la evenimentul important pentru micuță, lăsând deoparte divergențele dintre ei. Bianca a fost cea care a pulsat însă și l-a adus la petrecere și pe partenerul ei de viață, care i-a devenit între timp și soț cu acte în regulă, Alex Bodi. 

„La mulţi ani, Sofia! Te iubim din toată inima! 3 ani plini de fericire pură!”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul unei imagini de la petrecerea Sofiei, pe care a publicat-o pe contul de Instagram. În poză apare ea și iubitul ei, alături de Sofia și invitații la petrecere.

sofia1.jpg

Micuța a avut parte de un tort ornamentat cu fructe
Foto: Instagram

Nici Victor nu a lăsat evenimentul să treacă neobservat pe rețelele de socializare, publicând, la rândul lui, o imagine de la petrecere, în care își îmbrățișează fetița sărbătorită. Deși Bianca, Alex Bodi și Victor nu apar în poze împreună, așa cum era și de așteptat, cei trei s-au întâlnit în cadrul evenimentului, însă nimic nu a ieșit cu „scântei”, aceștia dând dovadă de maturitate. 

sofia2.jpg

Sofia și-a început distracția de ziua ei cu o „pictură” de zile mari
Foto: Instagram

Sofia a început distracția de ziua ei mai devreme în această zi, înainte de petrecere, având în vedere că Bianca a publicat amuzată pe Instagram niște filmulețe în care arată cum fetița i-a mâzgălit cu creioanele colorate un fotoliu din piele. Bianca a numit obiectul de mobilier „o capodoperă” și a spuns că își va aminti cu amuzament și peste ani de acest incident. 

 

 

 
 
Loading...