Interpreta Anei Casian din serialul "Profu", de la Pro TV, actrița Aida Economu, ne-a povestit într-un interviu exclusiv detalii despre viața ei, dar și despre sezonul doi din producția filmată anul trecut. Serialul de difuzează joi, de la 21.30, la PRO TV.


 • Click!: Te-ai întors pe micile ecrane cu rolul profei din Profu`. Cum a fost la filmări?

Aida Economu: Frig. Am filmat în ianuarie-februarie și am prins câteva zile și din martie. O să fie multe secvențe de exterior în care eu o să fiu cu nasul roșu de frig. Altfel, mult mai legat decât în primul sezon. Am avut acces la toate scenariile înainte să ne apucăm de filmat, am avut timp de lecturi, să facem mici modificări și cred că toate astea se reflectă în noul sezon, noi zicem că a ieșit mai bine decât primul.

 • Cum îți descrii personajul Ana Casian în câteva cuvinte?

Empatică, orgolioasă și cochetă.

 • Cu cine ți-a plăcut cel mai mult să filmezi? Ai o scenă care ți-a rămas în memorie din sezonul doi?

Cu Andi, categoric! Apoi cu Radu Gabriel. Și m-am bucurat extrem de tare de prezența lui Iulian Postelnicu în serial și de Ioana Abur și Mihaela Teleoacă. Există o secvență care „mă urmărește”, una în care arunc cu un teanc de hârtii în Andi și la fiecare dublă eram extrem de stresată să nu îl tai pe față cu foile alea. Nu l-am tăiat, dar mă stresez și acum când mă gândesc.

aida_economu_si_andi_vasulianu.jpg

Aida Economu și Andi Vasluianu, colegi în Profu
foto: PRO TV
 • În primul sezon personajul tău a fost prins între două iubiri. În realitate ți s-a întâmplat vreodată asta?

Personajul meu era prins mai degrabă într-o relație și un flirt cu semne de îndrăgosteală. Cât despre mine, între două iubiri, nu.

 • Ai filmat deja de ceva timp pentru sezonul doi. Ne poți spune ce ai mai făcut între timp?

M-am ferit de virus. Și am mai și lucrat.

 • Ai mai primit oferte de roluri în filme sau seriale? Site-ul Imdb anunță că filmezi pentru mini seria “Around the World în 80 Days”, cu David Tennant.

Oferte nu am primit niciodată. Propuneri pentru audiții, în schimb, da. Și da, am dat probă și la „Around the world...”, unde am luat un rol episodic, rolul unei italience, Eva. Mai precis, am dat patru probe până să iau rolul.

 • Tu cum erai ca elevă?

Perioade și perioade. Când sârguincioasă, când chiulangioaică. Nu mai știu exact în ce clasă, dar știu că am avut 9 la purtare. În mare parte, din cauza absențelor.

 • Porți un nume mai altfel. Ți s-a mai spus acest lucru?

Port numele bunicii. La noi (aromâni) așa e tradiția, să fim botezați după bunici sau după nași. E un nume special, pe care îl port cu bucurie.

 • Unde te-a prins pandemia? Te-am văzut pe rețelele de socializare la munte.

Pandemia m-a prins în București, dar am plecat repejor la munte, la casa unor prieteni, unde izolarea a fost mai plăcută decât ar fi fost într-un apartament.

 • Ești o femeie frumoasă. Care sunt secretele tale de întreținere?

Mulțumesc. Nu am niciun secret, doar bun-simț. Ceva mișcare și produse de îngrijire cât mai naturale. Plus oameni frumoși lângă mine.

 • Gătești? Ții cură?

Gătesc și nu țin cură. Dar așa cum ziceam mai sus apelez la bun-simț, drept urmare mă mai abțîn câteodată de la anumite alimente. Zahărul e marea mea „problemă”.

 • Ce îți dorești pentru anul acesta?

Ce îmi doresc în fiecare an, să am de lucru.

Citește și:

INTERVIU Andi Vasluianu a fost prof' de actorie pentru un actor celebru din "Las Fierbinți"

«Profu’», noua comedie de la PRO TV. Ce actori cunoscuți sunt în distribuție

 

 
 
Loading...