Andi Valsuianu are, în acest moment, două proiecte total diferite la Pro TV. Andi Vasluianu (46 de ani) joacă rolurile principale în serialele "Profu" și "Videochat" și inspiră generații întregi de tineri să se apuce de actorie. Inedit este că a fost inspirație și prof de actorie și pentru Firicel din "Las Fierbinți", îndrăgitul actor Toma Cuzin.


  • Click!: După "Profu", te vedem acum la PRO TV în serialul "Videochat". Cum este această experiență?

Andi Vasluianu: Ca actor, nu poți decât să te bucuri dacă primești mai multe propuneri, cu atât mai mult cu cât ele sunt diferite. Pe mine cu asta mă atrage un proiect, să fie ceva diferit față de ce am făcut până acum.

  • Ce părere ai de această industrie de "videochat" dezbătută în serialul de la Pro TV?

Ca să fiu cinstit, nu am o părere formată despre această industrie, nu o știu foarte bine. Știu câteva amănunte de la Alexandru Popa, scenaristul serialului "Videochat". Am cerut eu niște informații, eram interesat pentru rol. Nici nu știam inițial că este un business legal, că de cele mai multe ori se lucrează cu oameni din străinătate, habar nu aveam de aceste informații.

  • Cum este experiența filmărilor față de un serial normal? Care sunt diferențele?

Atunci când ne-am apucat de serial, episodul-pilot a fost făcut chiar în perioada de criză, eu eram în București, Diana Roman era prin Moldova, Vlad Zamfirescu era acasă. Am discutat pe Zoom, tot așa l-am și filmat. Acum avem un platou de filmare, avem echipă, nu mai filmăm fiecare pe unde apucă. Singurele diferențe pe care le avem acum este că suntem mult mai atenți, respectăm toate regulile. În plus, suntem aceeași echipă în fiecare zi de filmări și nu suntem foarte mulți. Echipa poartă masca înăuntru, dar din punct de vedere al actoriei sau al tehnicii, nu văd vreo diferență.

  • Ce alte proiecte ai vara asta?

O să încep filmările pentru un film în luna august și mai am câteva spectacole de teatru la Grădina Herăstrău.

  • Dar vacanță? Vei pleca în curând cu familia undeva?

Nu am plănuit nimic, am destul de multă treabă în perioada asta.

  • Aveți un finuț în familie, va pregătiți și de botez în perioada asta?

Avem un finuț în familie, da. Nu știm încă dacă o să-l botezăm noi. Noi am cununat părinții, suntem nașii de cununie religioasă și ne-am bucurat de noul venit din familie.

  • Apropo, câți fini ai?

Am mai botezat un copil.

firicel-toma-cuzin-las-fierbinti.jpg

Toma Cuzin, în rolul lui "Firicel" din Las Fierbinți
  • Dar colegi și prieteni pe care i-ai inspirat să se apuce de actorie?

Nu știu dacă i-am inspirat. Când eram în anul 3 la facultate, am condus trupa de actorie a liceului Lazăr și de acolo au devenit câțiva actori. În perioada aceea, eu am învățat enorm de la ei, ei au învățat de la mine. Unii dintre ei au prins pasiunea asta și s-au legat și ei de ea, cum ar fi Bogdan Cotleț, Simona Ghiță, Vera Ion. Am și pregătit multe persoane pentru facultate, printre ei e și Toma Cuzin (Firicel din "Las Fierbinti", n.r.), pe care l-am cunoscut prin soția lui și am devenit foarte apropiați. Am o atracție pentru pedagogie de când mă știu. (n.r. Andi Vasluianu a absolvit Facultatea de Teatru în 1999)

Citește și:

Andi Vasluianu: de la tâmplărie la actorie. Ce lecții a învățat de-a lungul acestui drum

Andi Vasluianu este din nou vedetă Pro TV! Ce proiect va avea

 

 

 
 
Loading...